Træning: Jeg er faldet i...

Busted: Opstillet vs. virkeligheden…

IMG_5490Okay, okay, okay så indrømmer jeg det her, men også kun fordi jeg er blevet opdaget.

Jeg delte nogle billeder fra mit soveværelse sidste uge (indlæg her), og da jeg gik og nussede med at tage billeder lavede jeg det lige lidt ekstra blogger-venligt. Jeg pyntede lidt på virkeligheden, så det så bedre ud på billedet… Det gør I også, jeg ved det. Når man gør den slags, skal man bare lige huske at slette virkeligheden, ellers bliver det forvirrende – eller opdaget!

Jeg gjorde det, at jeg ved siden af sengen, på mit natbord, stablede nogle andre bøger end dem der i forvejen var der og lavede en kop varm te (som blev hældt ud efter billedet var taget) og tændte et duftlys, så det så ekstra hyggeligt ud. Som om jeg lige sad der i stearinlysets skær og læste bøger med sund grøn øko-te  inden jeg skulle sove. As if!

Og så var det så, at jeg også kom til at bruge et billede der var taget inden det opstillede billede, og det blev bemærket. Ja altså, det er nok knapt så yndigt som det andet, men jeg kan da lige så godt indrømme det, når nu jeg er afsløret. Der var oprindeligt hverken tændt stearinlys eller fornuftige bøger, der var bare helt enkelt: Et glas vin. Og ja, det ved jeg da godt ser lidt træls ud, det var da også derfor jeg fjernede det 😉

 

Næste indlæg

Træning: Jeg er faldet i...