7 I Daglig Blog

Smukfest & tekststrejke

Jeg er kommet på Smukfest og jeg ELSKER det! Det blir nogle hårde dage, uha uha, men bestemt det værd.

Jeg har besluttet kun at ligge billeder op den næste tid da jeg “tekststrejker”. Jeg er simpelthen så træt af overskrifter der laves ud fra mine blogindlæg, som lyder mere negative end de i virkeligheden er, eller kun er skabt for clickbate. Helt fint man refererer til mine indlæg, det forstår jeg godt, men jeg bliver ærlig talt trist når man ikke får andet end det grove med. Jeg “angriber” f.eks. ikke Prins Henrik og jeg bliver ærgerlig når jeg ser en overskrift hvor man kun har refereret til han skal ha’ gaffatape for munden. Ikke ét sted nævner man at jeg faktisk bekymrer mig om at manden nok er ked af det. Jeg synes selv det får mig til at lyde usympatisk og tåbelig. Folk må da være SÅ trætte af mig og mine meninger – det bliver jeg sgu selv når jeg læser om mig selv i pressen. Bla. har BT virkelig lagt sig i selen den seneste tid med ærgerlige overskrifter og det gør mig faktisk ked af det, for jeg føler ikke det afspejler mig eller de blogindlæg jeg skriver.

Her er der billeder til jer fra første dag. Flere på vej… ❤️

Outfit: T-shirt og støvler, Sofie Schnoor / taske og bælte, Gucci / jeans, Zara

Læs flere indlæg

7 Kommentarer

 • Besvar
  Nevenca
  11. august 2017 kl. 14:20

  Er ked af de R…….. til bt og andre påvirker din skrive lyst.!! Men kan sagtens forstå dig. Der skal ikke meget til før du enten skal stå for skud eller skoleret i vores lille land. ØV.!! Nyd festivalen, de smukke omgivelser og dit gode selskab… Så vil jeg i mellem tiden glæde mig til din skrivelyst vender tilbage.!

 • Besvar
  Louise
  11. august 2017 kl. 15:26

  De er virkelig også så unfair! Jeg læste også en historie med prinsesse Athena idag, som havde første skoledag og som ikke ville have taget de officielle billeder, hvor en af artiklerne straks vævede historien ind om Prins Henrik; at hun måske gemte sig, fordi hun ikke ønskede spørgsmål om sin farfars gravsted… Come freaking on!?!? Hun er 5 år gammel og skal starte i skole, som er et helt nyt kapitel og eventyr i hendes liv! Selvfølgelig har hun da været en anelse betuttet og genert ved situationen og uden at kende hende, er jeg da 101 % sikker på, at det intet havde at gøre med hendes farfar! Det ville helt ærligt undre mig, hvis hun overhovedet ved hvad der foregår. Hun er trods alt et lille barn… Så jeg er virkelig også snart virkelig træt af medierne og deres formåen med at gøre ALT til en sensationshistorie 😵 Hvis det er nogen lille bitte trøst, så tjekker jeg altid din blog, hvis jeg ser en artikel om dig andetsteds, for tænker altid: ‘er det nu rigtigt? Så vildt som de beskriver?’ Og nej, det er det vitterligt aldrig ❤️

 • Besvar
  Bolette
  11. august 2017 kl. 16:20

  Os der fast følger din blog ved jo godt, at det BT osv skriver, det passer ikke. Sladderpressen opdigter tit historier. Men vi kan jo godt gennemskue dem. Trist at det skal gå ud over jer kendte. Jeg er glad for jeg ikke er et kendt ansigt. Dem der arbejder for sladderpressen må have en virkelig dårlig smag i munden. Kan godt forstå du er træt af det, men synes ikke de skal bestemme hvordan og hvad du skriver på din blog. Håber I har en fantastisk festival ☺

 • Besvar
  mormormedstiletter
  11. august 2017 kl. 16:59

  Godt skrevet!!
  Hvor ser du dejlig smuk-fest-agtig ud – ha’ en allerhelvedes pragtfuld weekend og drik en masse champagne for mig, som er ALT for gammel til sådan noget:-)

  • Besvar
   Jeannette
   11. august 2017 kl. 23:16

   Enig – det er nemlig godt skrevet. Og så ærgerligt, at det skal påvirke din skrivelyst. Men forstår godt det er irriterende, at de fordrejer alt hvad du skriver.
   Håber du har det godt på festival og håber skrivelysten vender tilbage. 🙂

 • Besvar
  Sanne
  12. august 2017 kl. 18:58

  Jeg ærgrede mig faktisk også, da jeg læste spisesedler hos dagbladene og så hvordan du blev refereret. Min første reaktion var: Jamen for filan – det var jo ikke det damen sagde HOLD NU OP 😑. Så forstår godt du ta’r en pause men lidt øv, når du nu er blogger 😉.

  • Besvar
   maschavang2
   13. august 2017 kl. 19:15

   Det har jeg ikke set… Hvor stod det? 😐

  Skriv en kommentar