Nå, hvad mener vi så om den royale krise?

Smukfest & tekststrejke

IMG_3480Jeg er kommet på Smukfest og jeg ELSKER det! Det blir nogle hårde dage, uha uha, men bestemt det værd.

Jeg har besluttet kun at ligge billeder op den næste tid da jeg “tekststrejker”. Jeg er simpelthen så træt af overskrifter der laves ud fra mine blogindlæg, som lyder mere negative end de i virkeligheden er, eller kun er skabt for clickbate. Helt fint man refererer til mine indlæg, det forstår jeg godt, men jeg bliver ærlig talt trist når man ikke får andet end det grove med. Jeg “angriber” f.eks. ikke Prins Henrik og jeg bliver ærgerlig når jeg ser en overskrift hvor man kun har refereret til han skal ha’ gaffatape for munden. Ikke ét sted nævner man at jeg faktisk bekymrer mig om at manden nok er ked af det. Jeg synes selv det får mig til at lyde usympatisk og tåbelig. Folk må da være SÅ trætte af mig og mine meninger – det bliver jeg sgu selv når jeg læser om mig selv i pressen. Bla. har BT virkelig lagt sig i selen den seneste tid med ærgerlige overskrifter og det gør mig faktisk ked af det, for jeg føler ikke det afspejler mig eller de blogindlæg jeg skriver.

Her er der billeder til jer fra første dag. Flere på vej… ❤️

Outfit: T-shirt og støvler, Sofie Schnoor / taske og bælte, Gucci / jeans, Zara

Næste indlæg

Nå, hvad mener vi så om den royale krise?