Skanderborg: Verdens bedste Smukfest!

IMG_3743Okay, det er svært for mig at være stille, men faktisk enormt rart med et par dages RIGTIG ferie. Jeg husker ikke hvornår jeg sidst har været så mentalt afkoblet og ikke tænkt på andet end at hygge mig i godt selskab. Jeg har nærmest ikke engang taget billeder, det har skønneste Signe gjort for mig, fordi hun jo nok alligevel godt vidste at jeg ville ærgre mig her mandag hvis jeg helt havde boykottet at berette om Smukfest dagene.

Det var jo så også min debut, og jeg kan med sikkerhed sige at jeg kommer igen næste år. Nu ved Nicolas så hvilken uge han har Hollie Nolia i ferien fremover. Tænk engang jeg ikke har prøvet det her før, jeg føler virkelig jeg er gået glip af noget, shit hvor har vi haft det sjovt! Jo jo, vi har da også hørt musik, men det var slet ikke det der trak i mig, mere hyggen og skønne mennesker. At vågne op om morgenen og alle er enige om det er bedst at starte dagen med en mimosa (champagne og juice), efterfulgt af en dark and stormy (drink med rom, gingerbeer og lime) og lige tænde op i vandpiben inden man er stået ud ad sengen. Det er jo noget helt andet, end når jeg hælder bobler i mit gingershot om morgenen 😉

Jeg er enormt vild med hele stemningen og det kærlighed der er i den skov. Folk der hjælper hinanden, passer på hinanden og vil hinanden det bedste, det er helt unikt føler jeg, uden at blive helt pladderfjollet her. Men det er altså rigtigt. Især har jeg mødt rigtig mange dejlige damer, der har været så søde at komme og sige hej fordi de læser bloggen her, eller mænd der har taget billeder til deres kærester af mig. Jeg synes det er så hyggeligt at få sådan et stort glad smil lige op i ansigtet eller et stort kram ♥ Fremmede damer der lige hjælper med at bære oppakningen (for satan jeg havde meget med, det er helt pinligt! Seks forskellige jakker. SEKS. Dumt Mascha!), låner af hinanden på tværs af teltene og den slags. Jeg tror faktisk det er rigtig godt med sådanne arrangementer, rent samfundsmæssigt for fællesskabet og fællesfølelsen. Det er så godt for vores kultur og fremmer noget næstekærlighed nogen måske glemmer i løbet af året, men så er det godt der kan tankes op på kærlighedskontoen i en dejlig dansk skov.

I får som lovet nogle flere billeder, og så vil jeg sige tak til alle jeg har været sammen med og mødt på festivalen ♥

VI SES IGEN NÆSTE ÅR! ♥