Stort hit: Sjov aftensmad

Kan mænd og kvinder være venner?

IMG_3593Da jeg var til Smukfest mødtes jeg med en af mine gode venner Mads, som jeg ikke har set noget tid. Mads og jeg har været nære venner i 4-5 år, og fandt hinanden da jeg blev enlig mor. Altså fandt hinanden som venner!

Jeg husker tydeligt hvordan han under nogle tv-optagelser kiggede på mig med overbærende øjne så jeg blev helt flov. Han kunne se jeg ikke havde det godt, og ikke var den Mascha han kendte lidt mere overfladisk. Jeg var nok i virkeligheden på randen af et sammenbrud, lige inden det var kommet frem at jeg og Hollie Nolia var flyttet for os selv. Men huslejen skulle jo betales og så var der ikke andet at gøre end at mande mig op og slæbe mig afsted med et falsk smil for overfor kameraerne, for at få månedslønnen hjem. Efter endt arbejde spurgte Mads om ikke vi skulle tage et glas vin sammen, da han godt kunne se jeg havde brug for en at tale med. I dag griner vi stadig af at jeg var så buttet efter graviditeten, men alligevel skruede mig i et par så usansynligt stramme bukser, at bukseknappen sprang af som et projektil imens vi sad i baren – pinligt. Hahaha!

Siden den dag ringede han til mig dagligt, for at være sikker på jeg kom gennem dagen. Han var en helt uvurderlig støtte og livline på telefonen, uanset hvornår jeg havde brug for det og vi har siden støttet hinanden gennem svære tider.

Inden for de sidste par uger har flere spurgt mig om der er/var noget mellem os, og jeg er helt ærligt blevet forbløffet over nogen kunne tro det. Ja, Mads er en pæn mand, men for mig er han endnu mere en sød, støttende, omsorgsfuld og empatisk mand der udelukkende er min gode ven. Absolut intet andet, og har aldrig været det. Men når en mand og kvinde ses i venskabeligt samvær, opfattes det som regel som en romantisk relation. Men hvorfor? Kan man mænd og kvinder ikke være venner?

Ærlig talt, så tænker jeg oftest nej. Der er så mange mænd der render rundt med pi**** i panden, og er damen lækker… Jamen hey, hvorfor så ikke knalde hende? Det tror jeg mange gange er intentionen. Men så igen, jeg har selv et venskab hvor jeg garanterer han ikke vil røre mig med en ildtang, og det er helt gensidigt. Ikke fordi der er noget galt med nogen af os, men det er bare noget andet at kende nogen på den venskabelige måde, og så det at være seksuelt tiltrukket af en. Men jeg tror det er sjældent.

Det kan godt være jeg har rodet mig ud på dybt vand her, og jeg ved nok heller ikke helt hvad jeg selv mener, og hvordan jeg ville have det med en kæreste væltede rundt i kvindelige bekendtskaber, for det har jeg aldrig haft nogen der gjorde. Ikke fordi de ikke måtte, og jeg er heller ikke den jaloux type, men de har ganske enkelt ikke haft tid til den slags. Jeg ville nok have det svært ved en kæreste fik nye veninder imens vi var sammen, men dem han har i forvejen ville jeg have det ok med.

Hvad tænker I? Ville det være okay I jeres forhold, og har I selv venner af modsatte køn som I aldrig har kysset lidt på eller sendt et skævt smil til?

Kom med det, jeg er nysgerrig 🙂

Næste indlæg

Stort hit: Sjov aftensmad