BLOGLYs rooftop summer-bar

BonBon-Land, hvem havde det egentlig sjovest?!

FullSizeRender.jpg-1

Reklamelinks

Vi skal ikke på sommerferie som sådan i år, så derfor sørgrer jeg for vi løbende får nogle skønne oplevelser i det danske sommerland. Jeg har aldrig selv været i BonBon-Land da jeg er opvokset i Himmerland, men da Hollie Nolia har spurgt til det flere gange, efter hun har hørt andre i børnehaven har været der, tog vi en lidt impulsiv pjækkedag i onsdags og kørte derned. Det var et sjovt gensyn med de populære bolcher og figurer jeg var så vild med som barn.

Med på turen var Ditte Julie og lille Karla, da de to piger leger så godt sammen. Det tog ikke engang en time at køre derned, og selvom vejret ikke var særlig godt i København skinnede solen i Holme Olstrup kort efter vi ankom – vi stod klar lige da de åbnede!

*Vil lige nævne at man altså ikke bør droppe det sjove bolche-land grundet afstand, BonBon-Land giver nemlig brobilletten på hjemmesiden 😉

IMG_1717

Vi placerede de to spændte damer i en trækvogn med lidt formiddagssnacks, og så var vi ellers klar på oplevelser. Det var jo ret stort BonBon-Land, større end jeg regnede med.

Når man er kommet ind kan man rende rundt og prøve det man vil, forlystelserne koster ikke ekstra.

Meget koncentreret lille pige der fik både ansigtsmaling og fin fjertot i håret- dét var lykken kan jeg fortælle jer. Ved næsten ikke hvad vi gør når den falder ud ♥

To stk. meget glade veninder på tur

Jeps der kan sagtens prøves rutchebaner. Hollie Nolia har liiiige sneget sig over grænsen med hele 3 cm. Vi er nu helt oppe på 93 cm, og det er vi meget stolte over ♥

Der var fri leg imens de voksne fik en kop kaffe i græsset. Der skal altså lidt koffein til at følge med de små spirrevipper.

Jeg troede BonBon-Land kun var for små børn – jeg troede SÅ forkert! Ditte og jeg fik mulighed for at prøve de vilde ting, imens én sød dame og børnene kiggede på. Det blev til Cobratårnet, Vildsvinet og ikke mindst Svend Svingarm. Sidstnævne… Ej, menjeg har næstenaldrig prøvet noget lignende, og jeg har altså været i de store parker i USA. Det må uden sammenligning være Danmarks vildeste og sjoveste forlystelse. Det er ikke den vi sidder i her, men I kan se den her. Vi skrev og hvinede så vi næsten ikke kunne være os selv bekendt. Ditte lød nærmest som om hun var i fødsel, og da vi kom ned havde jeg skummet savl hen ad hele kinden. Den skal prøves hvis I kommer i BonBon-Land!

Vi kunne sagtens ha’ taget afsted uden ungerne, vi rendte rundt mellem forlystelserne og skreg af grin.

Se dem lige… BFF ♥

Time-out! Vi have tæppe med og fik os lige en pause i det grønne. Der er flere spisesteder men man kan også sagtens have madpakker med, så det kan gøres på alle budgetter. Hvis vejret er godt, så husk badetøj.

Det største hit for Hollie Nolia var da hun fik et kørekort på banen her. Meget stolt pige! Voksne skal gå med rundt når de kører, men hende her er jo vant til egen go-card og har kørt på maskiner hurtigere end de her siden hun kunne gå, så jeg måtte luske lidt bagved da hun ikke gad have mor på slæb.

Jeg elsker de hyggelige oplevelser vi får sammen, og jeg må indrømme jeg har svært ved at begrænse dem, men hvorfor skulle jeg også det?

Okay, vi var ikke helt forberedt på det her, haha! Men det var sjovt og vi var meget seje bagefter!

Sikke en dejlig dag! Som Hollie Nolia sagde: “Mor vi skulle ha’ taget billeder af turen, så kunne vi hænge dem op på væggen, det har været så sjovt”.

Bare rolig, mor har taget billeder skat, haha 😉 Nok også liiiige rigeligt.

TAK BonBon-Land, der var ro i bilen hjem…

Følg med på BonBon-Lands Instagram & Facebook

Næste indlæg

BLOGLYs rooftop summer-bar