Rød for kærlighed & power...

BLOGLYs Girls Night Out event

Girls Night Out - Mascha Vang event (19)

Sponsoreret event

I går afholdt BLOGLY Girls Night Out i Palads, hvor vi havde samlet en masse søde læsere og seje bloggere til hygge, drinks, bobler og lidt mad inden premiere på filmen. Alt var holdt i pink, og med alle mine egne personlige favoritter i alt fra blomster og tilbehør kunne det vel egenlig ikke være bedre – synes jeg ♥

Det var faktisk rigtig dejligt at møde en masse af jer læsere og lige få sat lidt ansigt på folk, det må vi altså gøre noget oftere. Stemningen var hyggelig og filmen virkelig, virkelig sjov! Lidt som en kvindelig udgave af ‘Tømmermænd i Vegas’ kan man sige og lige hvad jeg havde brug for, for at grine lidt.

Efter vi have fået snacks og bobler, knipset løs i selfies osv. ventede der goodiebags inde i salen til alle, samt en lille overraskende konkurrence. Jeg fik endda budt velkommen og øvet mig lidt på det, og det gik faktisk meget godt efter egen mening. Men jeg følte også lidt jeg kendte hele salen, og det gav en intim følelse af det jo “bare” var en flok venner der var samlet.

Jeg har en masse billeder som I kan hygge jer med, det bloiver hvert fald ikke sidste gang vi gør det her.

TAK til alle der kom og alle sponsorer der gjorde aftenen mulig ♥

Min kjole er fra iil7 

 

                              

  

Der var gode goodiebags til alle ♥

 

Næste indlæg

Rød for kærlighed & power...