Jeg holder sgu fri!

Sådan ser min krop ud nu…

IMG_6511Så blev det i onsdags slutningen på rejsen og kampen med ‘Min fede træner’, og hvor er jeg stolt af resultatet med Christina, ærlig talt! Så I programmerne?

Christina havde et mål som hed 12 kilo, og dem nåede hun. Hun havde på vores sidste vejningsdag tabt 12,5 kg, og hvad man ikke ser i programmet er, at da jeg mødte hende til de afsluttende optagelser hvor hun stod på scenen in en musical, faktisk havde tabt sig yderligere – hele 16 kg i alt!! Det er virkelig flot, og jeg er så glad og stolt over hvor god hun har været. Selvfølgelig har det været hårdt, vi har begge været sure, kede af det, faldet i osv. men i sidste ende er vi så glade for resultatet. Tænk jeg har været med til at skabe sådan et resultat og glæde for et andet menneske, det er det hele værd. Jeg har stadig kontakt til Christina, og hun skal sgu blokere mig hvis ikke jeg skal blive ved med at stalke hendes Instagram.

Jeg er også selv kommet godt ned igen, men da jeg træner med vægte kommer jeg nok ikke ned på samme vægt og det er egentlig slet heller ikke målet. Det er vigtigere hvordan jeg ser ud, ikke hvad der står på vægten.  Jeg ser altså kun ud som på billedet, når jeg holder vejret og strammer op, bevares. Jeg tog det for at sende det til Anne Bech, og så står man altså ikke og nøler med det, uha uha.

IMG_8860

Da reklamerne for programmet begyndte at poppe op, var der rig mulighed for at hoppe med på forargelsen på de sociale medier – inden man overhovedet havde set programmet. Det ærgrer mig rigtig meget. Var det meningen? Tjahhhh det tror jeg såmænd nok, for de var jo klippet provokerende, og har slet ikke været i nærheden af hvordan programmerne er blevet. Første program var klippet til kanten, jo jo, men så synes jeg da slet heller ikke det var værre. Det ærgrer mig at der er mange der ikke har set programmerne, fordi de fra start så sig sure på hele konceptet. Programmerne efterfølgende var hjertevarme, skønne, sjove og inspirerende, synes jeg. Jeg har fået så utrolig mange fantastiske kommentarer fra folk der har elsket at følge med, og alle der har set dem har været chokeret over den kritik der har været. Men det skriver pressen jo ikke om vel. De skriver når jeg køber en dyr taske, ikke når jeg køber brugte sofaer, når jeg får grimme beskeder men ikke når jeg får opbakning. Er det ikke trist?

Det eneste jeg er trist over nu er, at jeg ikke beholdt min bottey. Jeg kæmper stadig for at få en, men jeg er altså bare en hvid fladballet dansker, der aldrig får røv som Beyonce. Måske derfor jeg heller ikke ejer rytme, der skal bare ikke svinges med de røvgardiner, haha!

Da den var bedst… BOOOM!!! 😉

IMG_0494

Måden både Christina og jeg tabte os på, var ved at følge min bog som indeholder fuld dag til dag kostplan og træningsprogram. Man kan træne hjemme og maden er ikke noget man skal i specialbutikker for at hente, og det er heller ikke dyrt mad – alle skulle gerne have muligheden for at komme i gang, og få en sundere tilværelse. Jeg lever ikke efter bogen altid, jeg gør det når jeg vil tabe mig og synes det er en virkelig god kickstarter da man hurtigt ser resultater, som gør man får lyst til at hænge i.

Da min egen webshop er under redesign, har jeg arrangeret at I kan købe min bog samt nogle pakketilbud på olier og proteinpulver også.

Find bogen her

Ps: Har I spørgsmål til noget, kan I med fordel søge herinde på bloggen, de fleste spørgsmål er stillet før, og det er en god idé at melde sig ind i Facebookgruppen “Lækker gås med stram mås”. Der blir 28 grader i Byrsted i dag, så jeg slikker sol og hygger med familien ♥

Pps: Beklager jeg ikke får svaret alle de søde mails, I skal vide jeg læser dem, tak ♥

MASCHA_FORSIDE-pr

 

Næste indlæg

Jeg holder sgu fri!