Nu ude på nye eventyr...

Danish Beauty Award & 40 års fødselsdag

IMG_7452Jeg har slet ikke fået fortalt om Danish Beauty Awards, eller takket jer for at have stemt på min selvbrunerserie – at hjertet TAK! Jeg tror næsten godt man kan forestille sig, at det var mere end almindelig glædeligt for mig, ovenpå sidste uge. Jeg blev/er simpelthen så boblende glad indeni, over denne fornemme pris. Tænk engang, serien blev lanceret i efteråret, og her i foråret har den høstet to meget fornemme priser allerede, Allergy Award og Forbrugerprisen til Danish Beauty Award – wow!

Kjolen jeg havde på, er lavet af Rikke Gudnitz, og Nicci Welsh lavede min makeup og hår ♥

IMG_7655

IMG_7652
IMG_7653
Foto: Janus Nielsen
Som jeg skrev inden, så var jeg jo ikke helt glad for at skulle op på den scene, og jeg sad da også og rystede noget i bukserne op til. Men da så jeg hørte mit navn, så skal jeg satme lige love for jeg fik hevet op i de lange gevandter, og de bette ben var ikke til at holde tilbage. De spænede bare derop, og jeg kan da ikke udelukke der både var et lille rejehop og et par hvin indeover. Hvad jeg sagde husker jeg slet ikke.
Jeg tog ikke billeder fra aftenen, men video er på vej!
IMG_7513
Lige efter modtagelsen af prisen, måtte jeg skynde mig ud i bilen og køre to timer ned til Rasmus’ 40 års fødselsdag, på et slot på Lolland. Han var jo ærgerlig over jeg gik glip af hans aften, men jeg skyndte mig alt jeg kunne, selvom det var helt underligt at sidde så glad og boble alene i en bil i to timer i regnvejr og rusk – og uden champagne at fejre det på. Men der var heldigvis fest da jeg kom frem, og han blev fejret som han skulle hele weekenden, selvom det var lørdag han egentlig havde fødselsdag.
Jeg har ikke ét eneste billede fra den aften, da jeg konstant holdt et glas i hånden… Hvilket kunne fornemmes dagen efter!
IMG_7476
IMG_7557
IMG_7489
IMG_7478
IMG_7511
IMG_7520
IMG_7518
IMG_7568

Næste indlæg

Nu ude på nye eventyr...