VIND NYT PRODUKT: Bliv instant brun…

IMG_6383

Jeg har et nyt produkt til jer, som allerede findes på hylderne.

For nylig var det de nye selvbrunerservietter jeg fortalte jer om, som jeg bla. selv har med når jeg kun rejser med håndbaggage – som lige nu hvor jeg er i jylland.

Men nu er der altså endnu en ny lancering. Min Mascha Vang selvbruner mousse er nemlig utrolig populær, og det forstår jeg jo godt, så nu er der kommet en ny variant, hvor man bliver INSTANT brun. Man skal altså ikke vente flere timer på at farven sniger sig frem, for nu kan man blive brun med det samme. Jeg har selv testet og testet, og er rigtig glad for resultatet. Jeg har lavet denne udgave ud fra jeg selv meget impulsiv, og finder jeg pludselig på jeg skal ud om aftenen, eller har en dag hvor jeg trænger til at blive frisket lidt op, hjælper det altid med lidt farve… Lige her og nu! Det bliver man med INSTANT, den nye udgave.

I kan vinde den lige her!

Mascha Vang selvbrunermousse er nemlig nomineret til hele 2 Danish Beauty Awards, og 1 Allergy Award i London, og I må hjertens gerne stemme i dem ♥

I kan vinde 3 x 1 selvbrunermousse (eller anden variant), hvis I stemmer og tager et billede af jeres stemme, og indsender det til info@maschavangserien.dk

Danish Beauty Award, STEM HER

Allergy Award, STEM HER

IMG_2355

Vær lige opmærksom på, når I køber moussen i butikken, at de ligner hinanden ret meget, og eneste forskel er ordet INSTANT. Bare så I ikke køber en anden udgave, end den I ønsker jer. Den nye er nemlig brun i moussen, hvor den almindelige variant er hvid. Begge er gode, det kommer an på hvad man er til ♥

I finder info og kontaktmuligheder for Mascha Vang selvbrunerserie her.

Serien købes her, og i Matas. Servietter og instant findes kun i Matas butikkerne.

16 Kommentarer

 • Svar Line

  Hvad var det nu man skulle gøre hvis pumpen er gået i stykker? :(

 • Svar Stine

  Hej Mascha. Jeg er ligesom mange andre stor fan af selvbrunerserien, især at den er så let at påføre 👌🏼 Jeg har købt nogle servietter, men ikke prøvet dem endnu. Hvor langt rækker en serviet? Er det nok til hele kroppen, hvis man et helt almindelig gennemsnitsstørrelse? 😉

 • Svar AN

  Hej Mascha. Kan man påføre denne – og den “normale” – med hænderne, eller skal det være med sådan en handske? Og foretrækker du selv mousse eller spray? Jeg er nybegynder til selvbruner :-)

  • Svar AN

   Og kan jeg barberer mig en dag efter jeg har påført det, eller skralder det selvbruneren af?

 • Svar Brigitte Juul

  Så der stemt på din skønne selvbruner 😘👍

 • Svar ulla

  Så er der stemt 😉

 • Svar Helle

  Hej mascha
  Kan den nye mon osse klare “hvidblusetesten” ??
  Er iøvrigt bare så glad for den serie 💗👏🏻
  Mvh Helle

 • Svar Tina KH

  Godaften,
  så er der stemt begge steder med stor glæde:-)
  God sidste del påske til du og dine:-)

 • Svar Annette

  Hej Mascha
  Din nye instant mousse er et super godt produkt.
  Jeg var ikke opmærksom på, at det er en instant mousse, da jeg tog den på hylden, men jeg blev super positiv overrasket.
  Lækker diskret brun i en fart, så fint ☺👌🌞

 • Svar Winnie Enoch

  Så er der stemt

 • Svar Lene Rasmussen

  Jeg stemte også fluks,du skrev om det sidste gang…så deeeet! !!
  Det lyder jo rigtig spændende med den nye udgave af mousseen. .. nu harjeg jo kastet mig ud i det med stor succes. Det troede jeg ikke skulle overgå mig,men den giver så naturlig en dejlig glød. God påske 🍀🐣🐤

 • Svar Anette

  Hej Mascha.
  Udvikler farven sig ligesom den almindelig mousse? :)

 • Svar Camilla

  Ærgerligt at have stemt og ikke taget screenshot. Jeg stemte første gang du skrev og der stod ikke noget om at tage screenshot. Øv bøv… Håber dog stadig du vinder.

  • Svar maschavang2

   Du kan da bare stemme igen så😉

 • Svar Cecilie

  Hej masha :-)
  Lækker giveaway😍
  Men jeg gik nu ind og stemte Danish beauty Award, men da jeg havde stemt, kom der ikke sådan en op “du har stemt på masha Vang” noget, så hvad skal jeg så tage et screen shot af?

 • Svar Malene Møldrup Sørensen

  Hej
  Jeg har et spørgsmål.
  Hvordan kan det være at ens negle bliver brune/ gule at din selvbruner spray, jeg sprøjter overhovedet ikke dernede.
  Og hvordan får jeg det af igen, det er ret træls.

  Ellers er jeg ret glad for den.

  Kh Malene

Efterlad din kommentar

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet