Nyt på bloggen: Video!

VIND NYT PRODUKT: Bliv instant brun…

IMG_6383Jeg har et nyt produkt til jer, som allerede findes på hylderne.

For nylig var det de nye selvbrunerservietter jeg fortalte jer om, som jeg bla. selv har med når jeg kun rejser med håndbaggage – som lige nu hvor jeg er i jylland.

Men nu er der altså endnu en ny lancering. Min Mascha Vang selvbruner mousse er nemlig utrolig populær, og det forstår jeg jo godt, så nu er der kommet en ny variant, hvor man bliver INSTANT brun. Man skal altså ikke vente flere timer på at farven sniger sig frem, for nu kan man blive brun med det samme. Jeg har selv testet og testet, og er rigtig glad for resultatet. Jeg har lavet denne udgave ud fra jeg selv meget impulsiv, og finder jeg pludselig på jeg skal ud om aftenen, eller har en dag hvor jeg trænger til at blive frisket lidt op, hjælper det altid med lidt farve… Lige her og nu! Det bliver man med INSTANT, den nye udgave.

I kan vinde den lige her!

Mascha Vang selvbrunermousse er nemlig nomineret til hele 2 Danish Beauty Awards, og 1 Allergy Award i London, og I må hjertens gerne stemme i dem ♥

I kan vinde 3 x 1 selvbrunermousse (eller anden variant), hvis I stemmer og tager et billede af jeres stemme, og indsender det til info@maschavangserien.dk

Danish Beauty Award, STEM HER

Allergy Award, STEM HER

IMG_2355

Vær lige opmærksom på, når I køber moussen i butikken, at de ligner hinanden ret meget, og eneste forskel er ordet INSTANT. Bare så I ikke køber en anden udgave, end den I ønsker jer. Den nye er nemlig brun i moussen, hvor den almindelige variant er hvid. Begge er gode, det kommer an på hvad man er til ♥

I finder info og kontaktmuligheder for Mascha Vang selvbrunerserie her.

Serien købes her, og i Matas. Servietter og instant findes kun i Matas butikkerne.

   

Næste indlæg

Nyt på bloggen: Video!