At flyve med børn, sådan gør vi.

Postkort fra Krabi: Skønne billeder!

IMG_1638De første par dage i Thailand/Krabi, er gået.

Stedet er flot og dejligt, og vi har den vildeste udsigt. Jeg kan godt lide det er frodigt og jungleagtigt her, men aberne er lige lovligt flabede, og der er mange af dem. Jeg er også ret sikker på jeg er blevet angrebet af en frø. Den kiggede mig hvert fald i øjnene, og sprang lige mod mig. Mod struben formoder jeg. Jeg nåede lige at flytte mig, og kunne konstatere at de 4 omgang jeg har været i terapi for frøer faktisk har hjulpet en hel del, for jeg overlevede, og jeg er stadig på hotellet, selvom jeg ved den er her et sted.

IMG_1567

Hotellet er booket med henblik på Hollie Nolia skulle kunne lege med en masse børn, der var børneklub og jeg ved danske charterbureauer rejser hertil. Her er rigtig skønt for voksne, og især hvis man vil ha’ ro og ikke er typen der lige går en tur for at glo på små boder. Jeg kan nu godt lide at glo på den slags. Men et familiested synes jeg altså ikke det er. Det er ret svært at komme omkring med klapvogn da der er trapper alle steder. Børneklubben er alletiders, hvis der bare var børn. Vi har været dernede tre gange, og ikke set et øje, udover en ansat der sad og ventede hvis nu der skulle dukke et barn op.

IMG_1650

Jeg havde nok troet der ville være lidt tju-bang og sager, en stor bamse der gik rundt og en masse børn der legede sammen. Sådan er det ikke, her er ret stille om aftenen. De børn der er her, er ikke lige matchet til Hollie. Hun går over til alle børn hun møder, siger hej og spørger om de skal lege. Åhhh det gør ondt med alle de afslag hun får. Mange børn virker ikke til at ville andre end dem selv, deres familier eller egne søskende. Måske er Hollie Nolia også lige frisk nok i hendes tilgang til andre, og det kan skræmme nogen væk. Men hun vil bare SÅ gerne lege med andre børn.

Det kan også være lidt svært når man er på størrelse med en 2 årig, men er 4 1/2, for normalt pejler man jo efter dem på ens egen størrelse, og de kan i hendes tilfælde jo knapt tale eller lege hendes lege. I dag viftede en anden pige hende bare væk, uden at unde hende et ord, og hun var nok på samme alder med Hollie Nolia, men troede sikkert hun var meget yngre, og derfor ikke en hun gad hilse på. Jeg er imponeret over hun stadig går hen til alle, jeg var selv blevet ked af de afvisninger. Min lille modige pige ♥ Hun har fundet en pige hun legede lidt med, men en dansk 4 årig pige ville være mere end velkommen.

Vi hygger os, her er lækkert og vi har det dejligt! ♥ Stranden er børnevenlig, og et stort hit…

IMG_1517

IMG_1525

IMG_1518

IMG_1514

IMG_1523

IMG_1531

IMG_1473

IMG_0030

IMG_0029

IMG_0031

IMG_1483

 

Næste indlæg

At flyve med børn, sådan gør vi.