Dét her OnStar, er så genialt!

Forbrugerrådet har vurderet min selvbrunerserie!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg håber ikke der er nogen der er i tvivl om, at min selvbrunerserie er lavet med omtanke. Den er både Svanemærket og Allergicertificeret, og giver den bedste farve på markedet,hvis jeg selv skal sige det. Det er også det produkt på markedet der “lugter” mindst. Der er slet ikke lugt i selve produktet, så hvis nogen synes de lugter af det, så er det deres egen ph-værdi der er skyld i det – ikke produktet. Skulle nogen slå ud af produktet, så ved jeg at jeg har gjort alt for det ikke er min skyld, det ikke tåles ♥

Jeg har fået nogle henvendelser om, at der har været enkle der slog ud af det. Det har bla. været fordi nogen har sprøjtet sig i ansigtet uden at lukke øjnene. Ja, altså det skal man så lige huske.

♦  Jeg bruger høj solfaktor, og selvbruner, til at få en flot farve  ♦ 

IMG_9753

Faktisk har jeg lige modtaget  denne mail fra Forbrugerrådet, der har testet serien for uønsket kemi. Som I kan se, så indeholder Mascha Vang Selvbrunerserie ikke uønsket kemi, og har derfor også fået det mest eftertragtedede stempel Grøn kolbe. Serien kan derfor også roligt bruges af gravide.

Jeg har selv lige pakket produkterne ned i kufferten, så jeg er sikker på at få den helt rette kulør i Thailand, selvom jeg sidder i et legeland i skyggen.

Selvbrunerserien får i Matas og på Maschavangshop.dk

Take care ♥

Læs mere om Kemiluppen og hvordan de tester i Forbrugerrådet Tænk Kemi samt om de kriterier, de tester efter :

Sådan tester Forbrugerrådet Tænk Kemi

Det betyder “Grøn kolbe” (og gul og rød)

 

Skærmbillede 2017-03-03 kl. 22.09.44

Næste indlæg

Dét her OnStar, er så genialt!