Forbrugerrådet har vurderet min selvbrunerserie!

Se hvad min overvågning i stuen fangede…

IMG_1408

Annonce

Da jeg flyttede til Dragør, troede jeg det var det mest fredelige sted, jeg kunne flytte til. Det er det skam også, bevares, men der er da åbenbart tyveknægte alle steder, og jeg skal da love for de har fundet vej herud.

Der har den seneste tid været episoder nede i børnehaven, hvor bilerne er blevet tømt for tasker osv. imens forældrene lige hentede børn. Altså bilerne holder lige udenfor, og det tager jo ikke mere end 5 min at hente børn. Åbenbart tidsnok, til lige at tømme den for sager. Det er simpelthen utroligt!

Der er desværre også ret mange indbrud på vores vej, og de omkringlæggene. Heldigvis er vi ret gode til at holde øje for hinanden herude, men det er desværre ikke nok. Sidste uge var der flere der havde fået rodet deres biler igennem om natten, og taget de værdier der var deri. Det er altså ret langt ude på landet der her, og her er stille, men det sker åbenbart alle steder.

Som tidligere fortalt, så har jeg ret mange alarmer og fælder i mit hus, fra G4S, plus der et højt hegn og jerngitter, så det er svært at komme afsted med mine sager.

Jeg har G4S SMART alam system med live video streaming både ude og inde. Lige nu venter jeg nærmest bare på der er nogen der tror de skal rode min bil igennem, for der er rettet et kamera direkte på den (og alle andre vinkler på min grund, og er der et menneske der nærmer sig den, får jeg omgående besked og der bliver optaget en video af vedkomne. Sker det, så kan jeg via app’en til min Opel lige dytte og tænde lyset, så kan det være jeg kan skræmme dem væk, uden selv at rende derud. Altså jeg har jo også alarm i bilen, men hvis jeg glemmer at låse den – det hænder jo.

Der var nogle nætter jeg ikke havde sat det til, altså imens jeg var hjemme (selvom jeg ellers altid har alarm på når vi sover), og da jeg skulle afsted næste morgen lå der cigaretskodder udenfor et vindue. Jeg får helt kvalme og kuldegysninger ved bare at tænke på det, og siden har jeg aldrig glemt det!

Når jeg rejser væk, er der altid en der bor her noget af tiden, og jeg har også en fra byen der kommer og kigger til Ginger. For vedkomne ikke skal stå og bøvle med alarmen, har vi aftalt et tidsrum hvor den automatisk slår fra og til, så hun kan komme ind og ud igen. Så smart. Men det er også ret smart, at når jeg sidder et sted, så kan jeg lige gå på telefonen og se hvad der sker i alle rummene hjemme. Om Ginger mangler mad, om den ligger i sengen, eller har hankattebesøg. Jeg lurer selvfølgelig ikke når der er nogen i huset, efter aftale, men det er altid muligt at gå ind og se hvad der sker. Jeg kommer heller ikke hjem før jeg ved rengørringen er færdig, jeg skulle jo nødig selv blive sat i sving 😉

Ude bruger jeg Arlo, og inde G4S SMART alarm system.

 

Ja, sådan her ser det så ud når jeg pakker kuffert. For pokker altså…

IMG_1401

Og hov… Der sidder jeg lige og blogger. Eller shopper jeg mon?? 😉

IMG_1409

Næste indlæg

Forbrugerrådet har vurderet min selvbrunerserie!