Op til 70%, jeg jeg er "tvunget" til at shoppe. YES!!

Om lidt rejser vi til…

IMG_6097Som tidligere nævnt, skal vi ud at rejse. Grunden til jeg kalder det rejse, og ikke ferie, er at jeg faktisk lave noget arbejdsmæssigt der kræver en “godt vejr og strand” location. Så fandt jeg nogle flybilletter og tænkte at de da var billige, så hvorfor ikke tage et lækkert sted, i stedet for et dejligt sted – agtigt. Hollie Nolia er nødt til at tage med, men det tror jeg nu bestemt ikke hun har noget i mod ♥

Jeg har købt billetter til Krabi i Thailand, fordi jeg fandt nogle direkte billetter hos et charterselskab, til en rigtig god pris – troede jeg. Hvis noget virker for godt til at være sandt, så er det som regel også lige nøjagtig det det er. Som jeg sidder og vil købe dem, så forekommer der pludselig: Tilkøb baggage 600 kr., tilkøb adgang til underholdningsskærm i sædet 90 kr. hver vej, tilkøb mad 110 kr. tilkøb, tilkøb, tilkøb… Det render altså op på sådan et par billetter, og ender slet ikke med at være billigere end dem jeg plejer at købe. Men hey, de var direkte og så slipper vi for mellemlandinger.

Jeg har været i Thailand en hel del gange efterhånden, og dette bliver Hollie Nolias tredje gang. Grunden til det lige er Krabi, er fordi jeg har været i Phuket og Phi Phi mange gange, og senest i Hua Hin og Koh Samui. Krabi ser ud til at være mere ala Phuket/Phi Phi med høje klipper og hyggelige longtail boats, det har jeg savnet de andre steder – og så fordi der var direkte “billige” billetter.

Det er dog kun flybilletterne der er i hus indtil videre, vi skal lige ha’ fundet hotel også. Jeg har udset mig et der vil være så godt for Hollie Nolia, men det er ret booket så venter på svar om de har plads til os. Jeg er jo lidt et luksusdyr, og vil altså bo ordenligt og være sikker på der er godt og sjovt for en 4 årig. Rasmus skal ikke med da han ikke har ferie, og i øvrigt selv skal rejse med folketinget til Korea samme dag, lige 10 min før vi skal flyve, så vi kan følges i lufthavnen. Han rejser dog igen en time inden vi lander i Danmark, så der kommer til at gå tre uger uden vi ses, bum bum!

Til gengæld skal min gode veninde Signe Heindorf med, dét bliver hyggeligt. Hun har før passet Hollie, som i dén grad har prøvet at snørre hende. Hun sagde, lige da jeg var gået ud ad døren: “Jeg får is hver dag og jeg vil gerne have den nu, og kommer du lige ind i sengen med noget børnechampagne imens jeg ser Pippi?”. Åhhh gud, hvor får hun det fra?? ♥

Jeg glæder mig så meget til at fortælle hende vi skal afsted, hun bliver så glad. Jeg gør det dog først et par dage inden, da det ellers er lang tid for hende at vente. Men så skal der altså også købes badetøj (stadig str. 92, det er jo så cute!), solbriller og den slags ferieting, til os begge.

Vi er ret meget til resortlivet, men derfor vil vi gerne have nogle tips til Krabi, med 4 årig?

Hun kommer omkring den lille dame, jeg har samlet lidt billeder fra hendes (altså jeg var jo også med) tidligere rejser.

Hua Hin, Thailand 2016…

IMG_6378

image

IMG_5527 (1)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sverige har hun været flere gange, da mormor og morfar har en hytte der. Vi skal afsted igen i maj, og besøge Pippi.

image

Koh Samiu Thailand 2015…

IMG_2233

ferie

IMG_1904

IMG_2275

FullSizeRender-19

IMG_2180

IMG_2165

IMG_2072

IMG_1759

Mallorca…

IMG_6483

IMG_6616

IMG_6614

Alanya…

IMG_8287

IMG_8365

IMG_8347

IMG_8509

Spanien, mener også det var Malaga…

20140207-105316.jpg

20140207-105451.jpg

Hendes aller første udenlandsrejse, til Spanien, Malaga i 2013.

IMG_4921

IMG_4894

Jeg husker ikke lige om hun har været med andre steder, men hun skal nok få set verden og få en masse dejlige oplevelser. Det lovede jeg hende, da jeg gik med hende i timevis som spæd, for at få hende til at være stille. Ikke at hun kunne forstå det, men noget skulle jeg jo sige. Så en dag skal hun med til Afrika og se giraffer og elefanter, det var altid det jeg fortalte ♥

Næste indlæg

Op til 70%, jeg jeg er "tvunget" til at shoppe. YES!!