Alle dage bør starte sådan her...

Uspoleret perfektion…

imageDet her sted er uvirkeligt! Her er så uspoleret og fantastisk, og det er ikke for store ord at bruge om Vieques. Dagene starter med de vildeste solopgange, med farver man nærmest ikke engang finder i photoshop – det her er bare ægte. Så bliver morgenkaffen ikke bedre, end at sidde på et rooftop og se dagen begynde. Det skulle da lige være, at man ikke gjorde det alene. Her er så uspoleret at det næsten er synd at dele hemmeligheden, men også for magisk til at lade være.

image

Dagene er fulde af oplevelser jeg ikke havde regnet med, og derfor ikke haft forventninger til. En tur på mountinbike igennem den smukkeste natur, besøg på strande der ligner noget fra et rejsekatalog og selskab der får mig til at græde  af grin.

image

image

Yep, sporty mama…

image

image

Indgangen til en helt øde strand med hvidt puddersand, hvor havskilpadder lægger æg, og friske kokosnødder hentes ned for en forfriskning… Perfekt.

image

image

image

image

Alle mine billeder er taget med enten mit Olympus kamera, eller iPhone. De her er fra iPhone uden redigering af farver. Det er som om farverne her bare er helt vanvittige.

image

image

image

image

image

Psssst… Man kan stemme på mig som “Danmarks Dejligste” i Se og Hør, hvis man har lyst 🙂 Man kan i så fald sende en SMS hvor man skriver: SHK BABE 68  og sende den til 1266.

Næste indlæg

Alle dage bør starte sådan her...