Nu med styr på pillerne!

Jeg kunne spise ham!!

imageHele dagen i dag har stået på ansættelsessamtaler med nye medarbejdere til Blogly, samt blogger-møder.

Én af bloggerne er vores skønne Ditte Julie Jensen, der havde denne lækre basse, Albert, med. Vi havde en fest os to, imens de voksne talte blog-snak. Så sød og rolig, og slet ikke som jeg erindrer at have sådan en (med god grund). Jeg er kommet over det stadie hvor jeg ikke længere får mavepine når jeg ser en baby, fordi jeg er bange for den græder og ikke stopper igen. Der skulle alligevel gå 4 år, før jeg ikke frygter sådan en skabning indenfor rækkevide, selvom jeg kan mærke uroen indeni når jeg bare skriver om det. Vildt ik’.

2016 var et fantastisk år for Blogly, og jeg tror 2017 bliver lige så spændende. Mange spørger om det skal være stort, og om vi skal have mange bloggere. Det skal vi ikke. Vi har det bedst med at være et mindre blogbureau, som jeg kalder det, og vil hellere have det sjovt og dejligt med at drive det, end ligge søvnløs med stress. Det har jeg prøvet, og har derfor også ansat Stine som står for den daglige drift. Blogly er drevet med ildsjæl og passion, og sådan skal det helst blive ved med at være. Måske har I allerede opdaget Camilla Framnes der lige er blevet en del af Blogly også. Jeg synes hun er sej! Vi arbejder på et nyt look til både min blog og til Blogly, så sig endelig til hvis I har nogle idéer eller ønsker i den retning.

image

Hvis I følger med på min Instagram, har I nok opdaget at jeg ikke er på kur her i januar. Den står på pasta, fløde og masser af slik 😉

image

   

Næste indlæg

Nu med styr på pillerne!