5 I Daglig Blog/ Ikke kategoriseret

Jeg kunne spise ham!!

Hele dagen i dag har stået på ansættelsessamtaler med nye medarbejdere til Blogly, samt blogger-møder.

Én af bloggerne er vores skønne Ditte Julie Jensen, der havde denne lækre basse, Albert, med. Vi havde en fest os to, imens de voksne talte blog-snak. Så sød og rolig, og slet ikke som jeg erindrer at have sådan en (med god grund). Jeg er kommet over det stadie hvor jeg ikke længere får mavepine når jeg ser en baby, fordi jeg er bange for den græder og ikke stopper igen. Der skulle alligevel gå 4 år, før jeg ikke frygter sådan en skabning indenfor rækkevide, selvom jeg kan mærke uroen indeni når jeg bare skriver om det. Vildt ik’.

2016 var et fantastisk år for Blogly, og jeg tror 2017 bliver lige så spændende. Mange spørger om det skal være stort, og om vi skal have mange bloggere. Det skal vi ikke. Vi har det bedst med at være et mindre blogbureau, som jeg kalder det, og vil hellere have det sjovt og dejligt med at drive det, end ligge søvnløs med stress. Det har jeg prøvet, og har derfor også ansat Stine som står for den daglige drift. Blogly er drevet med ildsjæl og passion, og sådan skal det helst blive ved med at være. Måske har I allerede opdaget Camilla Framnes der lige er blevet en del af Blogly også. Jeg synes hun er sej! Vi arbejder på et nyt look til både min blog og til Blogly, så sig endelig til hvis I har nogle idéer eller ønsker i den retning.

image

Hvis I følger med på min Instagram, har I nok opdaget at jeg ikke er på kur her i januar. Den står på pasta, fløde og masser af slik 😉

image

Læs flere indlæg

5 Kommentarer

 • Besvar
  J
  9. januar 2017 kl. 19:35

  Hej Mascha.
  Har du ikke dit kontor længere? Beundrede de rå murstensvægge såååå meget 😀
  God aften!

 • Besvar
  Christina
  10. januar 2017 kl. 11:19

  Kan ikke huske om jeg har skrevet det før, hvis jeg har så får du den lige igen 😉
  Ved godt det ikke som sådan har noget med looket at gøre, men nok mere i forhold til design. Jeg savner nemlig rigtigt meget en funktion der gør at man bliver underrettet hvis der kommer “svar” til ens kommentarer. For ligesom du får mange gode tips i kommentarerne så har jeg erfaret at der også er mange der er gode til at hjælpe hinanden. Derfor er det ærgerligt at man nogle gange overser dette, fordi man som udgangspunkt ikke går ind og læser et indlæg mere end én gang.
  Desuden har du tit emner som lægger op til gode debatter, her kunne en sådan funktion ligeledes være rar. 🙂

  I forhold til look kunne det være hensigtsmæssigt med lidt mindre billeder. På min 11″ skærm er billederne tit så store at man ikke kan se dem uden at “scrolle i dem”. Det ødelægger lidt helheden og fornemmelsen i billedet.
  På telefon er billederne dog helt perfekt, og det er trods alt her jeg læser med mest, og sådan tror jeg det er for de fleste.

  Tak for en hyggelig blog.. 🙂

  • Besvar
   Angela
   10. januar 2017 kl. 22:59

   Enig!:) i det hele!

 • Besvar
  Belinda
  10. januar 2017 kl. 15:12

  Har du nedlagt kontoret inde i K?
  Dejlig basse (altså den lille 🤣)Tænker det river i æggebakkerne 🐣😉hos nogen

 • Besvar
  nadhja
  11. januar 2017 kl. 13:33

  hej mascha

  har du egentlig nogensinde fundet ud af hvorfor HN græd så meget…?
  ja ja, jeg er lidt efter det… 😉

 • Skriv en kommentar