Her er vi. Advarsel, humørdræber!

Nytårsaften 2016 (del 2)

imageNå, men godt nytår, håber I havde et brag af en aften! 🙂

Hvis I læste mit indlæg fra i går (her), skal I næsten også ha’ resten af aftenen med…

Da det blev eftermiddag var det ved at være ret kritisk med at finde et bord på en restaurant om aftenen, og jeg satte den stakkels concierge på en tung opgave. Forestillede mig jo pludselig nytårsaften skulle foregå på et tvivlsomt pizzaria med hvide plastikstole – og nej (nej nej nej nej), “men bare I er sammen”… Jeg tror faktisk hellere Rasmus ville være mit selskab foruden, hvis det foregik sådan et sted. Nå, men vi fik bord LIGE det sted vi aller helst ville spise, et fancy sushi sted. Sådan, aftenen var reddet! Vi så Dronningens nytårstale, imens vi drak champagne og jeg spiste kransekage. Der var rigeligt, og den skulle jo nødig gå til spilde, da Rasmus åbenbart ikke kan lide kransekage. Jeg fragtede naturligvis champagne og den bedste Summerbird kransekage med hjemme fra, som jeg samlede hernede. Outfittet blev en body og e nederdel jeg fandt sidst jeg var i Monaco, peppet op med ladylike nylonstrømper med søm ned af benet og sorte Louboutins. Jo jo, der skulle da være fest, ik!

Lige som vi skal ud af døren opdager jeg så at min lille Gucci-cardholder med Visa, kørekort og mine diamantringe i er væk. Mine fingre var hævet efter flyveturen, så de var endt der. Vi ledte alt igennem på hotellet og i bilen, det var der ikke, og jeg måtte i gang med at spærre kort. Lidt en partykiller på vej ud af døren (you think!!), men vi måtte skynde os afsted, for vi var jo så heldige der kun lige var ét bord tilbage, og vi skulle være der til tiden. Da vi ankom og skulle betale taxaen, tog han kun kontanter, og ikke kort som de ellers havde sagt i hotelreceptionen. Taxamanden kunne ikke tale engelsk, og hans humør var bestemt ikke til at vi ikke havde kontanter, så vi måtte finde en hæveautomat. Det gjorde så at vi blev ca. en halv time forsinket det hele, og da vi endelig kunne træde ind på restauranten, var vores bord væk. I KID YOU NOT! Det skal lige tilføjes at vi ikke har net på telefonerne, og restauranten havde ikke wi-fi vi kunne koble os på. Så er man fandme lost, når man ikke kan Google og folk bare trækker på skulderen. Det viser sig så også at de slet ikke fejrer nytår nu, her i Israel (det kunne man lige ha’ tjekket, inden man tog på nytårs-tur), og folk derfor slet ikke var dressede op, og der heller var fyrværkeri senere. Vi ender så med at finde et bord, så vi kan få holdt denne efterhånden noget prøvede nytårsaften, og kan kun vælge deres kæmpe nytårsmenu der naturligvis tager 3 timer at komme igennem – og jeg havde lige spist kransekage. Altså det hele, pånær sidste ring. Jo, det er ikke engang løgn. Så sad vi der med masser af lækkert mad som vi slet ikke kunne spise bare halvdelen af. Men det hele endte godt, og vi kyssede hinanden kl. 00., som jo trods alt er det vigtigste  🙂

Da vi skulle hjem opdagede vi så at taxaen var kørt en stor omvej, og vores hotel bare lå ovre på den anden side af vejen, så blev taxadramaet blev nærmest endnu mere tåbeligt. Vi gik bare hjem 🙂

image

image

Jeg kan altid lige stille mig an, når nu det skal være – og det skulle det 😉

image

Telefonerne var gemt væk hele aftenen, så har ikke flere billeder.

image

Ikke en krumme fik han! 🙂

image

   

13 kommentarer

 • Malene

  Jeg har læst din blog hver dag i 5 år. Der er ikke et eneste indlæg som jeg ikke har læst. Nogle af dem har jeg endda læst flere gange. Selv om du har opnået helt vildt mange store ting i de 5 år, så er du stadig….dig?Du er skide sjov og bare fuldstændig nede på jorden. Du er tøset på den fede måde, hvor din selvironi underholder i verdensklasse!!!??Godt nytår, Mascha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Elsker din ærlighed og at du formår at fortælle det, som om man selv var dernede, i samme situation! Dine indlæg er aldrig kedelige, trods de uheldige oplevelser, får du alligevel humor med i indlæggene! Stadigvæk min yndlingsblogger!

  – Godt nytår til dig og Rasmus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Jamen, jeg er meget bekymret for diamanterne. Har du så mistet dem? Det ville godt nok have sat min aften i stå.
  God tur hjem når den tid kommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Haha.. er helt færdig. Så kunne der nærmest heller ikke gå mere galt hva!? ? Håber i har hygget jer trods alt. Godt nytår..

  Hvad med ringene? ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanski

  Æv at du fik en dårlig debut i Tel Aviv. Jeg var der selv for 2 år siden over nytår. Det er rigtig at de ikke fejrer nytår, men vores hotel havde pyntet op og servede bobler og snacks til os, og det var en hyggelig tur. Vi fandt gode spisesteder og vejret var dejligt. Shopping var der dog ikke meget af… Du må snyde og holde en ekstra nytårsaften i DK ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hvid hansen

  Næste gang må du ringe til Tikva – De gæster jeg havde afsted havde en god tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Carøe

  Hej Mascha fandt du dine kort eller ????
  Synes du er en mega sej KVINDE
  <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bedste

  Du er godt nok skøn at følge ?. Skriver fantastisk godt og ærligt. Jeg ser frem til at følge dig hver dag.
  En stor opmuntring i hverdagen. Godt nytår og kom godt hjem. Fra Bedste der er over 70 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Aij men altså ? Sikke en aften – hvad med diamanterne ? Er de dukket op igen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia

  Jamen, godt nytår. Håber da at diamanterne er dukket op, og at lille Hollie Nolia også har det godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jonas

  Det er synd for Mascha og Rasmus.

  De har valgt at flyve et halvt døgn for at komme til Tel Aviv med hele to oven i købet gamle flyvere. Norwegian flyver direkte. Lufthansa har en del afgange i nye flyvemaskiner med en samlet flyvetid på 6 timer. Austrian flyver også med nye flyvemaskiner og det taget ca 7 timer.

  Måske hotellets kvalitet afspejler den pris som the happy couple gad at spendere på det, ud af samme tråd som investeringen i flyveturen?

  Sushi i Tel Aviv – really? Hvem tager til Tokyo for at spise falafel?

  Vi fløj direkte til Tel Aviv og har boet i en fantastisk hotel-lejlighed. Vi har spist fantastisk fisketartar mange gange på ferien, for fisketartar er rent faktisk en specialitet på mange restauranter i Tel Aviv (næsten sushi). Tel Aviv har 5-10 restauranter som er decideret world class, men det ved man jo kun, hvis man har researched lidt – én af dem hedder i øvrigt Maysha (tæt på Mascha).

  Rasmus har ret – Israel er et konge feriemål. Hvis man gider.

  God tur næste gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Tak for din bekymring.

   Det var svært at få billetter med så kort varsel. Hotellet koster ca. et par tusinde pr. nat, men det er nu ikke prisen der bør afgøre standarden, men de stjerner hotellet har. Hvad jeg har af livretter kan jeg ikke se du har brug for en holdning til, men eftersom det interesserer dig, så kan jeg fortælle at jeg ikke kan fordrage fisk udover sushi og en fiskefilet der er tilintetgjort i remoulade. Skønt du har haft dejlige oplevelser, lyder som en fantastisk ferie. Jeg synes Tel Aviv er helt og aldeles forfærdelig – hver sin smag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Hvid hansen

   Du er velkommen til at ringe for informationer omkring en tur der koster mindre og hvor der er garanti for gode oplevelser i Israel – et rejsebureau er ikke altid dyrere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Her er vi. Advarsel, humørdræber!