17. December // Julekalender

18. December // Julekalender

image

Sponsoreret

I dag kan I vinde noget, som ret mange af jer har tippet mig om, og som jeg ikke selv kendte til – det gør jeg nu! Ioniseret vand.

Ioniseret vand er alm. vand fra din vandhane, der med en Chanson ioniseringsmaskine, tilsætter vandet energi og antioxidanter, og lige dét, vil vi rigtig gerne tilføre vores krop. Jeg modtog en ioniseringsmaskine for et par måneder siden, som jeg har brugt flittigt. Sågar katten Ginger har fået vandet.

Det der gør ioniseret vand til noget særligt er, at det fyldes med energi som går direkte i dine celler. Tænk på at 99% af vores molekyler er vandmolekyler, så det er altså ikke uden betydning hvad du indtager. Alle dine celler i kroppen afhænger af din hydrering. Når vandet kommer ud af din vandhane er der syre i det, og det har en PH værdi på 7. Når vandet har været igennem ioniseringsmaskinen er det mere basisk, og har en højere PH værdi på f.eks. 9,5. Der er ikke noget hokus pokus eller mystisk i det, vandet deles i Chanson maskinen, i sur og basisk, via elektrolyse. Vand er energiledende og det basiske vand optages lettere i din krop, end alm. vand gør. Jeg selv har meget lettere ved at drikke det, end alm. vand. Det smager bedre og er blødere at drikke. Til sammenligning har jeg selv svært ved at drikke noget med kulsyre (netop syre!), og drikker derfor helst ikke danskvand, men beder altid om alm. vand. Det kan jeg lettere drikke og i større mængder, og store mængder vand er godt for kroppen – det er bare ikke ligemeget, hvilken slags vand det er. Det er lidt på samme måde med ioniseret vand for mig. Sammenlignet med alm. vand, så kan jeg meget lettere drikke det ioniserede, hvilket gør jeg drikker meget mere, og min krop fyldes med meget mere energi og flere antioxidanter.

image

image

Ginger som også fik basisk vand i skålen fik faktisk en blankere og pænere pels af det, hvilket er ret sigende for effekten. Jeg er færdig med at have maskeinen herhjemme, da den kun var til låns, men jeg savner den allerede og overvejer at købe “Rolls Royce modellen” af Chanson maskinerne, den indbyggede med touch-panel, Chanson Royal. Naturligvis 😉

I dagens julekalender skal der findes en heldig vinder af en Chanson MAX maskine, som er magen til den jeg havde til låns. LUCKY YOU GUYS! Den har en værdi af 16.350 kr. 

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig Chansons nyhedsbrev HER, og svare på dette spørgsmål, herinde på bloggen:

Hvorfor er det godt at drikke basisk ioniseret vand fra Chanson?

–          Det slukker tørsten

–          Det giver en smuk, sund og basisk krop fyldt med energi

–          Det renser munden når du drikker.

*Vinderen findes d. 24 december.

skaermbillede-2016-12-18-kl-12-54-28

Eftersom ret mange læsere har foreslået mig at prøve ioniseret vand, og jeg er meget positiv over det, så synes jeg I skal læse mere om det på Chansons side, for der er så meget mere i det, end jeg får beskrevet her. Da det kan være individuelt hvordan man oplever goderne ved vandet, vil jeg helst ikke skrive i detaljer hvordan jeg føler det, for så kommer der måske nogen der har en anderledes effekt, og så tror I bare det er noget jeg skriver. Det er naturligvis ikke for sjov jeg selv overvejer at købe sådan en maskine, den står øverst på prioriteringslisten når julegaver og ejendomsskatten i januar er betalt 😉 Læs meget mere om ioniseret vand HER.

Jeg så dette billede i Chansons katalog, og har prøvet at tage et billede af det, da det er ret sigende for hvad vandet gør. Det er nemlig rigtig godt for din hud og hvis du gerne vil være fri for cellulitis. Det er den kosmetiske del af det, i den vigtigere ende fortæller læger og forskere at bla. kræftceller ikke lever godt i basisk vand! Smerter har også ofte en syre bag sig, og mange har derfor ret stor gavn af ioniseret vand som smertelindrende, pga. den basiske PH værdi.

“Flere og flere forskere er enige om, at der bestemt er noget om snakken – bl.a. er der stærke indikationer på, at det kan afhjælpe stress; både i kroppens celler men også den psykiske stress, samt smerter, vægttab, allergier, psoriasis, manglende overskud, uren hud, bivirkning ved kræftbehandling, dårlig søvn/træthed.”

image

Næste indlæg

17. December // Julekalender