Hov hov!! Sidste dag for at stemme...

Vores første Halloween 2016

imageVores aller første Halloween, var simpelthen i går. Og sikke en oplevelse! Da jeg hentede Hollie Nolia fra børnehave, havde de allesammen sådan glædet sig til det blev eftermiddag og aften, så de kunne komme ud til de uhyggelige døre. Vi skyndte os at køre til toget, for mormor havde haft kufferten pakket i flere timer, og ventede bare om lov til at stige på toget. Jeg havde godt fanget der var optræk til besøg, så hun var naturligvis velkommen (der er heller ikke blevet vasket tøj siden hun var her sidst 😉 ). Så skyndte vi os hjem og tænde lys, så børnene kunne komme forbi. Hollie Nolia syntes det var SÅ spændende, og var så glad for at dele ud. Det var dog kun kort, for vi var nemlig inviteret hjem til nogen i nærheden, som vi skulle gå rundt sammen med.

Ja, der er syet ens nattøj til hele banden…
image

image

En anden blogger, Maise Rygaard, bor tæt på mig, og hun inviterede os forbi til blodsuppe ug uhygge, inden børnene skulle ud og rage slik til os. Tænk sig, hun havde endda sørget for mini-rosé-to-go til de voksne. Min mor var glad for hun nåede det tidlige tog kan I tro!

image

Hollie Nolia blev ikke bange for ham her, før han tog masken af, hahaha… Han måtte faktisk tage den på igen, før hun var tryg 🙂

image

image

image

image

Det lille bitte menneske havde en helt fantastisk aften. Hun løb og løb fra dør til dør,med de større børn, og møvede sig ind så hun altid stod forrest. At se de bette ben spurte afsted, imens den lille stemme råbte SLIK ELLER BALLADEEEEEEE!!! Århhh så sødt altså.

Kan heller ikke lade være med at fortælle hvor stolt jeg blev, da jeg hentede hende i børnehaven. Der stod den sødeste lille pige og spurgte til hvor HN havde hendes lille græskar fra, for sådan et gad hun bare så godt at have, men det havde hun ikke. Så rakte HN armen ud og sagde “så må du gerne få mit græskar, jeg har nemlig flere af dem derhjemme. Så er det til dig fra mig. Skal vi ikke kramme?”. De små mennesker 🙂

image

image

Der var sandelig også sørget for de voksne…

image

image

image

image

Det var en god lang gåtur vi var på, men de bette ben kunne jo ikke hele aftenen,og slikket skulle jo også spises. Aftenen blev sluttet af hjemme, hvor der stadig kom børn forbi, og det var næsten lige så spændende. Det er sådan en dejlig alder, hvor hun forstår den slags, og kan få nogle gode oplevelser.

image

Næste indlæg

Hov hov!! Sidste dag for at stemme...