Lidt dejlige billeder fra sidste dag...

SÅ meget fik vi samlet ind…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHer står jeg og er ved at gøre fødselsdagsbordet klar, til gæsterne og Hollie Nolia’s “fødselsdag”. Jeg har glædet mig meget, og haft mavepine over det ikke var på den rigtige dag. Men når alt kommer til alt, så handler situationen jeg overværede i Afrika, om liv eller død. Ikke om onsdag eller søndag!

Og ved I hvad, det var det hele værd, for vi har sammen samlet SÅ mange penge ind! Det er blevet til…

154.000 kr. 

Tusind, tusind, tusind tak!!!

I kan sikkert slet ikke forestille hvor meget det gør dernede, men det det er enormt meget. Det svarer faktisk til at vi sammen har reddet lige nøjagtig 700 børn til en sikker fødsel. 700!!! Det koster nemlig 220 kr. at sikre en fødsel. Men endnu vildere er det næsten, at det lige netop koster 150.000 kr. at bygge en hel sundhedsklinik, hvor de kan føde og få hjælp. Det er så fantastisk og rørende at I har været så gavmilde, jeg er så stolt over så skønne læsere jeg har. TAK! De får pengene, og så ved de/UNICEF bedst selv, om det er udstyr, arbejdskraft eller en klinik de har mest behov for.

Det er for mig ikke kun penge I har doneret, det er også en tanke og et bevis på næstekærlighed – og dét har verden brug. Så jo, det gjorde en forskel at tage derned, så kan alle dem der mener andet, stikke piben ind igen. WE DID IT!

Det her, det er ét stk meget glad blogger 🙂

image

Næste indlæg

Lidt dejlige billeder fra sidste dag...