Ha' lige en lækker onsdag, og slap så af derude...SMIL for pokker :)

Smart lille (nåh nej, stor!) city girl

imageHollie Nolia var det mest eksemplariske lille væsen i går, da hun var med mig inde i Go’ Morgen Danmark. Årsagen var, at jeg skulle tale om børn, og i særdeleshed hende, på de sociale medier. Jeg skulle afsted inden børnehaven åbnede, så hun måtte jo med. Hun har været med derinde flere gange, men altid været ude bagved imens, og sidst var hun ret ked af det. Så hun kom med i studiet. Jeg havde inden fortalt hende, at hun skulle med mor på arbejde, for det var lige det nemmeste at forklare – og hun glædede sig SÅ meget! Jeg sagde til hende at hun skulle huske at være stille når mor talte, hvilket resulterede i at hun hviskede lige fra vi gik ud af døren hjemmefra, og hele vejen derind i taxaen. Hun blev vækket meget tidligt, og for der ikke skulle være nogle sure miner (vi har de helt store strømpekriser hver morgen for tiden) havde jeg er par nye glimmersko til hende og en smart skindjakke, som mig. Hun skulle alligevel ha’ det, så det blev bare den morgen. Stoltheden strålede ud af hende, og hun var så sød og medgørlig.

image

Under udsendelsen sad hun så pænt, og det var simpelthen det sødeste, da jeg siger “det er hun for lille til at forstå…”, så afbryder hun og hvisker “moar, moar, moar, moar, jeg er jo ikke lille, jeg er stor”. Åhhh jeg smeltede, den lille mus 🙂 Det var jeg naturligvis nødt til lige at rette.

Jeg roste hende meget bagefter over hun var så god, og bare synet af det lille menneske, der stod og strålede af stolthed, og labbede ordene i sig, åhhhh jeg får det vildeste kærlighedssug i maven. Tænk man kan elske nogen så højt.

Outfit: Jakke, Munderingskompagniet Kids / Kjole, Hollie Nolia / Sko: Sofie Schnoor

image

image

image

Næste indlæg

Ha' lige en lækker onsdag, og slap så af derude...SMIL for pokker :)