Børneværelset: Så blev møblerne samlet!

Jeg er en lille selvbruner-ekspert…

skaermbillede-2016-09-17-kl-08-41-20Husker I denne her? Det er ca. 10 år siden denne video gik worldvide, på kort tid fik over 20 mio. visninger, og vandt priser i de store udenlandske shows. Når  man tænker på det er 10 år er det faktisk ret vildt!

Videoen er lavet for Kræftens Bekæmpelse, hvor jeg var med i deres Sluk Solariet kampagne. Jeg var med i kampagnen fordi jeg gerne ville hjælpe med at gøre opmærksom på, hvor skadeligt solarie er for huden. Jeg er uddannet kosmetolog og hudterapeaut, så har altid haft et naturligt behov for at fortælle hvor skadelig solarie og sol er for huden. Derfor har det altid været vigtigt for mig at slå et slag for solfaktor og selvbruner, som I nok alle herinde ved, at jeg er storforbruger af. Både professionel tanning, og selvbruner hjemme. Jeg er efterhånden blevet en lille selvbruner-ekspert, i både produkt og påføring. Da jeg for 12 år siden var 2 mdr. i Mexico, i forbindelse med tv-optagelser, fik jeg ikke brugt nok solcreme, og har siden haft solskader og pigmenter i ansigtet jeg døjer med. Det har betydet at jeg lige siden har undgået sol i ansigtet, og altid bruger en faktor under min dagcreme og makeup – også til hverdag. Men jeg gider jo ikke rende rundt og være bleg, så derfor bruger jeg året rundt selvbruner, for at få en pæn glød, som jeg også tidligere har udtalt, er et af mine største skønhedstips.

Bruger I selvbruner?

 

I 2007 var jeg ansat på Ekstra Bladet, og testede bla. forskellige selvbrunerprodukter…

skaermbillede-2016-09-17-kl-08-45-09

I 2008 var jeg igen med ude for at få unge til at slukke solariet, og var en del af uddannelsesmaterialet der blev sendt ud til undervisningen i alle landets skoler. Her kunne man se hvordan jeg ville se ud som 45 årig, hvis jeg gik i solarie. Dengang var jeg bare 29 år 🙂

skaermbillede-2016-09-17-kl-08-49-29

Der er selvfølgelig en grund til jeg fortæller jer det her 😉

 

Pssssst!!! HUSK du kan stemme på mig til Blogprisen HER

Skærmbillede 2016-08-30 kl. 22.28.52

Næste indlæg

Børneværelset: Så blev møblerne samlet!