Vokenviden og blå skjorte... Det stikker helt af!

Sådan plejer jeg min sommerhud

image

Annonce

Jeg er alt for dårlig til at tage ud og få professionel ansigtsbehandling, og ender altid med selv at gøre det hjemme. Jeg har skabet fyldt med lækkerier efterhånden, så synes nu egentlig jeg kommer godt fra det.

Nogle af de produkter jeg altid har i mit skab, er de her fra Beauté Pacifique. Jeg har rigtig mange af deres produkter, som jeg efterhånden kender ud og ind (tidl. indlæg), gennem mange års brug. Der har altid stået noget på ønskesedlen til jul og fødselsdag, og får jeg dobbelt gemmer jeg det i køleskabet. Jeg har varieret lidt i mine yndlings gennem tiden, da jeg i perioder har haft forskellige behov. Lige nu er det dette sæt jeg bruger mest, for at pleje min sommerhud.

Rens: Renseskum til alle hudtyper

Jeg kan godt lide at bruge meget vand når jeg vasker mit ansigt, så det gør jeg helst under bruseren, så føler jeg mig mest ren. Jeg har altid denne stående i bruseren, og den fjerner let al snavs og makeup – man skal bare ikke få den i øjnene.

Peeling: Clinical Super3 Exfoliator (denne til mere sart hud)

Lige denne her peeling er suuuuper effektiv! Ikke nok med den har fine små korn der let sliber alle døde hudceller væk mekanisk, så arbejder den også biologisk. Det er altså en dobbelteffekt der vil noget! Jeg plejer at påføre den et rent ansigt, lige gnide den lidt rundt, lade den sidde i 20 min. og så blidt rense den af med vand på fingrene, hvor jeg lige kører dem rundt i ansigtet igen for at fjerne produktet, og så skylle det helt af. Jeg lover jer at I får den flotteste og blødeste hud. Den hedder Clinical fordi den er ekstra effektiv.

Maske: Fugtmaske

Når jeg har peelet min hud, bruger jeg denne fugtmaske. Jeg har altid en ekstra på lager, da jeg nødigt vil løbe tør. Det er lidt forskelligt om jeg bruger den som quick-fix, i 10 min., eller jeg f.eks. sover med den på. I perioder hvor min hud trænger til ekstra fugt, så får den altså hele armen, og får lov at sidde i timevis.

Dagcreme: Créme Paradoxe 

En creme alle der ønsker anti-age kan bruge, er denne her. Creme Paradoxe tilfører huden 3 former for a-vitamin, der især er god sammen med den natcreme jeg bruger. Dagcremen her reparerer solskader og stimulerer huden med højaktive stoffer. Det jeg rigtig godt kan lide ved deres cremer er, at det er så meget mere end bare en indpakning med et logo på. Det virker virkelig, og er blevet utrolig populært fordi det kan dokumenteres på kundernes egen hud med ultralydsscanning. Det er faktisk ret sjovt at prøve, at få scannet sin hud.

Natcreme: Clinical Super 3 Booster

Min favorit, Clinical Super 3 Booster, er en meget stærk natcreme der er rigtig god til at forebygge aldringstegn, hjælper på solskader og uren hud. Man kan godt få den i en mildere udgave, men personligt vil jeg helst ha’ den stærkeste. Hvis ens hud er sart, bør man nok vælge den anden – men effektiv er den!

Kropspleje: Corpus Paradoxe Body Oil

Jeg har brugt olien her det sidste år, og er vild med konsistens og duft. Den er ret let at smøre kroppen ind i, og jeg kan godt lide at huden virker mere fugtet og blød, end kun ved creme. Sommerbenene bliver lige lidt mere nam nam og glinsende.

 

image

Næste indlæg

Vokenviden og blå skjorte... Det stikker helt af!