Lækker konkurrence & ringrideroptog i Sønderborg

Farvel Chanel! Aldrig har jeg prioriteret så fornuftigt…

image

Århhhhh jeg er så pokkers glad! Jeg har købt mig noget pænt og virkelig fornuftigt, til en en Chaneltaskes pris – og jeg vil ikke engang hellere ha’ tasken. Det er ret stort.

Som den efterårs-hyggetrold jeg er, måtte jeg naturligvis bare ha’ en lækker brændeovn i mit hjem. Det var faktisk et stort ønske/krav jeg havde til mit nye hus. Jeg elsker brændeovne. Altså de pæne af slagsen. Da jeg havde fået malet, så den gamle altså noget outdated ud, og så gik jagten ind. Jeg har tæsket nettet igennem, og sandelig også været ude i pejsecentre, sådan helt fysisk. Nørrebro, jo jo. Jeg går højt op i hvordan sådan en ser ud, så det bliver da også spændende om jeg engang kan finde ud af at tænde den. Når jeg gør, bliver I spammet med hyggelige billeder af ild, varme tæpper og kakaokopper med skumfiduser i.

image

Jeg har købt denne ovn fra Lotus med 10 års garanti, der hedder Liva 5 G, ud af alle der er, og der er mange! Jeg synes den er pæn (og det er jo det vigtigste) fordi den er enkel og stilfuld, men stadig en klassisk ovn, og så fordi der er glas i siderne. Det gør nemlig at vi kan se den hyggelige ild, når vi sidder i både  køkkenet, og ligger inde i sengen i soveværelset. Det ville vi ikke kunne hvis der kun var glas foran, så det er jo smart. Jeg er blevet sat helt ind i, at den har en brændeteknik der gør at den bruger lidt brænde og er god for miljøet. Jeg tænker, at så skal jeg ikke hente brænde så ofte (hvilket jeg ikke aner hvor jeg får fra, men har hørt at tanken er bandlyst), og så er det åbenbart sådan, at når man køber sådan en ny ovn, så får man en skrotpræmie på 2000 kr. for den gamle, af miljøstyrelsen. Jeg fik bare en seddel af min skorstensfejer, som jeg skulle udfylde. Bum, det var lige et tilskud til en ny Chaneltaske 😉

image

Smart rum, så kan jeg lige gemme alt det grimme hernede, i stedet for sådan et træls stativ og rod 🙂

image

De havde mig ved “dobbelt glas og turbo-clean” 🙂

Se da lige en stor forskel, det var jeg jo nødt til…

image

image

Jeg har betalt for ovnen!

Næste indlæg

Lækker konkurrence & ringrideroptog i Sønderborg