ting man finder når man flytter...

Så er vi flyttet ind i det nye hus!

image

Annonce

Endelig, endelig er vi rykket helt ud af lejligheden i Ørestad, og ind i det nye hus, yabadabadooooo!!!

Som I kan se, så var jeg helt træt og spændt, og havde knapt sovet om natten, fordi det er første gang jeg ikke selv har flyttet. Det var så underligt bare at gå i seng, uden at have pakket alle ting, men sikke en kæmpe lettelse!

Da jeg brokkede mig lidt over at skulle pakke, fortalte en af mine veninder mig hvordan hun havde fået flyttefirmaet Jonas til at komme og ordne det hele. Altså hvis man kan betale sig fra noget, så er jeg den første til at vælge den løsning (og det var faktisk billigere end jeg havde forventet). Jeg har flyttet utallige gange i mit liv, og vil simpelthen ikke byde min familie og oldemor at pakke flere hjem ned for mig, plus det var Hollie-weekend. Så kl. 9-nul-dut trillede en kæmpe lastbil ind med tre kække flyttemænd, der som en tornado lige pakkede hele hjemmet ned. Ikke noget med lige at stå og vende og dreje alle ting, for lige at overveje om det skal smides ud, eller hvordan det pakkes bedst muligt – det tager mig selv hundrede år at pakke jo! Lamper, hylder, fjernsyn, ALT tog de ned! De var simpelthen så gode, og det er den bedste og letteste flytteoplevelse jeg har haft, så det skal de sgu ha’ stor ros for!

image

image

En mand der kender sin plads 😉

image

Midt i det hele hyggede denne lille trold sig, helt afslappet, med lidt Pippi Langstrømpe, inden vi smuttede fra gerningsstedet, og overlod det hele til flyttefolkene. Jeg havde nemlig et håndværker- / alarmmøde i huset, og det skal jo også passes… Kan fandme tro vi kunne komme ud af døren 😉

image

Det var på ingen måde vemodigt at flytte, uha hvor er jeg glad for at være ude af den lejlighed. Orkede den bare ikke længere.

image

Adrian, den mest kække flyttemand, pakkede hele mit walk-in ned, og sagde “Seriøst Mascha, jeg har aldrig oplevet nogen have flere sko… Du har jo over 100 par!!”. Jeg føler nærmest kun der er tale om 10 par, men det kan da godt være der er lidt mere 😉

image

“Farveeeeeeel gamle hus” sagde Hollie Nolia og vinkede da vi gik. Hun har glædet sig mere end mig, og var så sød og dejlig hele dagen. Jeg er glad for hun var med til at se hele processen, og ikke bare kom hjem fra fra eller mormor, og så var vi flyttet.

image

image

Straks vi var ankommet til haven, stod den på is i de nye havemøbler som endnu ikke er pakket rigtigt ud. Vi har naturligvis matchende stole, hvad ellers 😉 De er i øvrigt fra Hauss.

image

imageå

Så sad vi og hyggede indtil det sagde båt-båååååt og lastbilen bakkede til. 101 flyttekasser + møbler og nogle gamle kasser fra kælderen, skal der simpelthen pakkes ud. Og så kommer der et læs mere på mandag. Kunne egentlig godt ha’ brugt et større hus.

image

image

Mysser, mysser… Så er vi flyttet ind i vores nye hjem. “Her bliver vi så glade, som en af flyttemændende sagde” 🙂

image

Helt træt ovenpå en dejlig og spændende dag.

image

Jeg vågnede kl. 4 med migræne, og da pillerne virkede, begyndte jeg så småt at pakke noget mere ud. Da Hollie Nolia så vågner kl. 9, kigger hun på mig og siger “skal det bare ligge dér mor”. Helt skuffet og forundret over jeg ikke lige har pakket alt ud og ryddet op, inden hun vågnede. Lille skid – mor er smadret! 🙂

image

Nej, jeg får ikke penge af Jonas for det her, men markerer det som Annonce, så behøver folk ikke tænke mere over det, okay. Der er også billeder af Hollie Nolia i eget design (= reklame) + mig der både får rabat på hår og vipper (=reklame), så REKLAME, ANNONCE, REKLAME, ANNONCE!!!!

 

Næste indlæg

ting man finder når man flytter...