Øv,vi er syge! Anne Bech tager over senere...

Spørg Anne Bech live, fra kl 17-18 i dag!

anneFørste uge i projekt “lækker gås med stram mås” er nu gået, og jeg håber alle er kommet godt igennem den! Personligt synes jeg første uge er den hårdeste, hvor man lige skal i gang og sige farvel til både sukker og alkohol. Det giver mig altid nogle slemme hovedpiner, men jeg ved efterhånden at der er lys forude, når chokket har lagt sig 🙂

Hvis I har spørgsmål omkring noget, så står Anne Bech igen til rådighed, til at besvare jeres spørgsmål direkte, her på indlægget mellem kl. 17-18.

I kan købe vores bog HER, hvis I ikke allerede er i fuld gang.

IMG_4036

Psssst! Husk du kan stemme på mig som årets NORDIC BLOGGER, til Inspiration Blog Awards. Jeg er lidt langt nede på siden, men jeg ér der, og jeg bliver glad for hver eneste stemme. Tak 🙂

Voting-banner-800x200px

Næste indlæg

Øv,vi er syge! Anne Bech tager over senere...