Så synker man ikke lavere...

Hollie Nolie børnetøjet, ude i virkeligheden…

IMG_4535

Annonce

Det har altså været nogle ret spændende dage, nu hvor Hollie Nolia kollektionen er kommet ud i butikkerne. Det er overvældende så godt det er blevet taget imod, og selvom jeg selv sælger det på HollieNolia.dk, så håber jeg også I støtter jeres lokale butikker, for de gør virkelig meget ud af det, og mange har glædet sig til at modtage tøjet i butikkerne.

Det er helt surrealistisk, på den vanvittigt gode måde, at se andre børn i tøjet. Jeg glæder mig til vi en dag møder en på gaden, og ser hvordan Hollie Nolia reagerer.

Se lige smukke Anna, Malou og Mille, som jeg fandt på Instagram under #hollienolia 🙂

IMG_4534

IMG_4536

Børnetøjsmærket Hollie Nolia er (sammen med Hust & Claire), de eneste i Norden der indenfor mode har den eftertragtede internationale SA8000 certificering!! Det særlige ved den er, at der kontinuerligt og strengt er uanmeldte kontrolbesøg de steder tøjet produceres. Det er altså sammenlignet med andre certificeringer noget helt helt særligt, og noget der kræver utrolig meget af en virksomhed at leve op til. Hollie Nolia brandet står derfor indefor det strengeste der kan loves, inden for sociale og etiske forhold som børnearbejde, tvangsarbejde, løn, arbejdstid og arbejdsmiljø. Det er tårnhøj kvalitet med mangeårig erfaring på uld og miljøvenlig bambus. Jeg er med andre ord vanvittig stolt over at samarbejde med et firma som Hust & Claire, der sætter så meget ind på at kun det bedste er godt nok. Sådan skal vores tøj nemlig være, med god samvittighed. Især efter den rejse jeg lige har været på, betyder det meget for mig som menneske, at det vi producerer er godt for alle, i alle led – selvom det naturligvis økonomisk kunne betale sig at være mere ligeglad. Det er vi ikke!

Psssst! Husk du kan stemme på mig som årets NORDIC BLOGGER, til Inspiration Blog Awards. Jeg er lidt langt nede på siden, men jeg ér der, og jeg bliver glad for hver eneste stemme. Tak 🙂

Voting-banner-800x200px

Næste indlæg

Så synker man ikke lavere...