Forkælet chokoladetrold + video

Jeg har rolle i ny serie…

_MG_7372

Annonce

I går var jeg til pressemøde på en ny serie, som jeg har en lille rolle i – som mig selv

Serien hedder FETTER, og er baseret på Frederik Fetterleins liv. Altså lidt ala Klovn, uden det er det samme. Fetter kommer ud for så utrolig mange uheldige og sjove situationer, og det gør bare det hele mere vanvittigt at Uffe Holm agerer som hans agent. Der dukker i det hele taget mange kendte ansigter op i serien, bla. Lina Rafn, Jonas Smith, Oliver Bjerrehuus, Ålen, den dygtige skuespiller Simone Lykke og en hel masse andre.

Jeg var lidt betænkelig da jeg blev spurgt, men da jeg så et prøveprogram var jeg fuldstændig solgt. Det er simpelthen så sjovt, og virkelig godt produceret, og så spiller Frederik altså virkelig godt. Pinligt at måtte erkende at jeg nok havde en forudindtaget mening lige der, men den måtte jeg bestemt bide i mig igen. Så jeg sagde ja! Det var sjovt at spille lidt skuespil, men jo ikke helt vildt kompliceret da jeg jo bare er mig selv 🙂

IMG_2681

Det er ved at være længe siden jeg optog det, men det var en sjov og hyggelig dag, og jeg håber da I vil se afsnittet når det snart kommer på den nye platform Mashed.net.

Der var lagt op til ballade med sjov kage. Jeg havde sådan en lyst til bare at tage en ordentlig bid af dilleren, men gad alligevel ikke se det billede af mig selv i bladene, så jeg beherskede mig 🙂

IMG_2682

IMG_2683

IMG_2688

Mit look bestod af bluse fra Second Female, skindleggings fra Lollys Laundry og støvler fra Christian Louboutin – håret bliver heldigvis fikset i morgen!!

IMG_2670

IMG_2673

IMG_2677

Næste indlæg

Forkælet chokoladetrold + video