Smarte strygefrie navnemærker

Mig og bloggen rejser til Afrika!

Foto-2_Cambodja_FOTO-Preben-HjorthSå er 2016 i gang, og der venter flere spændende projekter forude. Det står mit hjerte meget nært, at prøve at gøre en forskel på den ene eller anden måde. Derfor har jeg i januar og februar to rejser til Afrika, hvor der venter sig store, barske og opløftende oplevelser – satser jeg på.

Jeg er meget bevidst om, hvor godt jeg selv og mit barn, har det i Danmark. Vi er utroligt priviligerede og heldige over at vi er født lige her. Ikke alle er så heldige! Derfor tager jeg på fredag, sammen med Danmarks Indsamling, til Liberia som har været lammet af Ebola, og som er hårdt ramt af fattigdom. Jeg har svært ved at forestille mig de elendigheder de har oplevet, og lever under, og skal derfor opleve det hele på nært hold.

I år er det 10. gang Danmarks Indsamling samler ind, og går under titlen ’10 år mod fattigdom’. Det er et stort indsamlingsshow der sendes live lørdag d. 6. februar på DR1, som er min gamle arbejdsplads. Jeg har selv i flere år været en del af programmet – og nu igen i år. Det er jeg meget glad for at få muligheden for, og vil naturligvis gerne være med til at gøre opmærksom på problemet i et af Afrikas fattigste lande, der netop pga. fattigdom udelukker mennesker fra uddannelse, fællesskaber og begrænser muligheden for at skabe udvikling. Der er 836 mio. mennesker (overvej lige hvor vanvittigt et tal det er!) i verden der lever i ekstrem fattigdom, som vi slet ikke kan forestille os. I kontrast til de mange flotte og dyre materielle ting, og oplevelser, jeg nogle gange viser på bloggen, vil jeg gerne vise en anden side af verden også, i stedet for bare at lukke øjnene for det. Så jeg håber I vil følge med på min rejse, og dele mine sikkert mange tårer, men også store smil og billeder fra en hel anden verden – jeg glæder mig så meget!

2016 bliver så spændende 🙂

 

Foto: Preben Hjort

Næste indlæg

Smarte strygefrie navnemærker