Flere julegaver til miiiig

Top 10 indlæg 2015

IMG_8617Året er ved omme, og jeg kigger altid tilbage på hvad jeg oplevede, nåede og hvad året indeholdt. Der er bare et eller andet over det at starte på et nyt år og en ny begyndelse. At vaske tavlen ren, på en måde. Jeg synes der er sket helt utroligt meget i år, på både godt og ondt. Det er jo utroligt hvordan livet kan ændre sig på et år, og uanset hvad der sker så tænker jeg “om et år er det hele meget anderledes”. Jeg synes det var sjovt lige at tjekke op på, hvad der har været de mest læste indlæg i 2015, og det var disse her:

  1. Dette er ikke okay
  2. Jeg synes I er tarvelige
  3. Jeg er blevet tatoveret… I ansigtet!
  4. Nu hver for sig
  5. Nej, der er ikke snydt med billederne
  6. Kærlighed, omsorg og at sove hos sin eks…
  7. Forbandede Medina!!
  8. Eventyret er slut… Andreas flytter ud!!
  9. Det sødeste ever
  10. Det her er det værste jeg har oplevet

 

Foto: Christian Grüner

Næste indlæg

Flere julegaver til miiiig