På juleshopping i Støvring

Nej, der er ikke snydt med billederne!!

Mascha_INSTA-PIX4-1KDa jeg den anden dag lagde nogle billeder op fra min bog, Kom i gang med Mascha Vang, omkring den store forvandling der skete på bare 4 uger hvor jeg tabte 5 kg (!!), er der flere der har spurgt til om billederne er ægte. Til det kan jeg kun sige JA FOR FANDEN!! Det sjove er, at det er før billedet der åbenbart er mest tvivlsomt, men det er altså rigtigt nok. Det er ikke lagt til, desværre, haha. Men jeg er virkelig god til at skjule de trælse ting, og fremhæve det gode – og det er jeg netop ved at lave en helt ny bog om 😉 Men nu er det altså denne det gælder, og det eneste der er gjort ved billederne, er farve, lys og hud. Der er hverken lagt til eller trukket fra. Billederne er taget i min jargon og ånd, og jeg ønskede netop ikke de typiske kedelige før/efter billeder. Det skal også lige siges at det var enormt grænseoverskridende at lave de før billeder, så var nødt til at grine af det, og gøre noget sjovt ud af det.

Forskellen på denne bog, og dem som Anne Bech har lavet tidligere er, at denne bog er hvordan JEG gør, og baseret på hvad der virker for mig, og hvordan jeg har gjort det alle de andre gange, og denne gang. Så kan man følge det, eller finde inspiration. Anne er nok lidt mere hardcore i hendes bøger, min her er lavet for at ALLE på alle niveauer kan være med, uanset om det er Margit på 47 eller Sofie-Amalie på 20 år. Det er ikke fordi alle skal tabe 5 kg, men jeg har vist at det på denne måde er muligt. Det vigtigste er at komme igang, og så kan man jo gøre det i sit eget tempo.

Bogen indeholder fuld kostplan for 4 uger, fuldt træningsprogram med øvelser der kan laves hjemme og ude (for sådan gør jeg) og alle mine tips og tricks. Den er baseret på man ikke skal have en masse remedier, eller købe sig fattig i alverdens udsyr osv.

Bogen kan lige nu helt særligt forudbestilles HER med fri fragt, hvor der også kan printes et kort ud, hvis den skal gives som julegave. Du kan nemlig ikke nå at modtage den fysisk inden jul, da den først udkommer d.28. december – lige inden det går løs i januar. Men jeg sender den til dig så snart den udkommer d. 28. 🙂

Mascha_bog-mockup

Det var jo ikke fordi det altid var lige sjovt…

IMG_1390

Men det var RIGTIG sjovt da jeg efter 4 uger og 5 kg var glad og energifyldt igen 🙂

IMG_4036

Det var naturligvis ikke i sofaen forvandlingen fandt sted…

IMG_3468

IMG_1604

Selv med skade, og en 3 årig der skal afleveres og hentes hver dag, ovenpå opstart af ny virksomhed, så KUNNE det altså lade sig gøre. Og hvis jeg kan, så kan du også! 🙂

IMG_1508

IMG_2668

 

 

Næste indlæg

På juleshopping i Støvring