Nogle af mine gode julegaver

Idé til flot og billigt nytårsoutfit

IMG_8312Så er der dælanedme udsalg!! Har I fundet outfittet til nytår? Jeg har ikke selv, men nu går jagten ind 🙂

For nylig var jeg i CDO – Copenhagen Designer Outlet, hvor jeg netop kiggede efter nytårskjoler. De er jo virkelig billige, når det oveni udsalget er et outlet derude. De startede udsalget allerede i går, så det er bare afsted hvis du skal ha’ noget ekstra for pengene, her ovenpå julen.

Kjolen her kostede kun 200 kr. (inden udsalget gik i gang!), og er virkelig et flot og billigt bud på en nytårskjole. Skulle der gå en raket i den, er det jo ikke det dyreste tab. Går på en eller anden måde ud fra, at det ikke kun er mig der sidder d. 1. januar og kigger på mig selv og tænker “hvad skete der”, med huller i nylonstrømperne, én mistet ørering og hul på numsen fordi jeg har siddet på et skod (så er man altså kold i røven, når man ikke lige bemærker det 😉 ). Overlever den, kan man ALTID gengruge en smuk sort kjole, til næsten alt.

IMG_8311

Den er altså også flot den med snørre. Knap så flot når man har ammet. Enough said! Heldigvis gik det så op for mig, at det altså var ryggen, jeg havde klemt dem ud imellem. Altså efter ekspedienten havde gjort mig opmærksom på det. Ja ja, men det skulle da lige prøves, haha.

IMG_8309

IMG_8310

CDO – Copenhagen Designer Outlet, ligger i Taastrup, i forlængelse med City2. Det er et outlet center, så priserne er i forvejen helt i bund, og nu med udsalget er det møj, møj billigt 😉

En af dem i butikkerne forklarede mig, at outlet jo ikke betyder “gamle varer”, men at de kan købe større partier hjem, også af nye varer, som gør at de kan sælge det meget billigere. Jeg så bl.a. på en masse sprit-nye smykker, som var fra de nye kollektioner.

IMG_8293

Næste indlæg

Nogle af mine gode julegaver