Grib chancen og vind Trollbeads øreringe

Blogly julefrokost 2015

IMG_8986Ja kig godt på os, for det er nok de eneste billeder der findes at et hold ædru Blogly bloggere. Altså på billedet nedenunder 🙂

I går holdt vi nemlig julefrokost på kontoret, hvor de fleste af os var samlet. Truppen består af (fra venstre): Pigsinapie, Traveljunkie, Anne Gadegaard, Dr. Sperling, Pernille Rahbek (der gemmer sig bagerst, og snart får en Blogly blog), Nikita Klæstrup (Danmarks goddammit mest Googlede. Sådan mors blogger babe!), Irina The Diva, Dan Rachlin (tror nok han hyggede sig!), Annemette Voss, Signe Eflund, Mortilto (Cana Buttenschøn, som snart kommer over til Blogly), og så Laura og mig. Senere dukkede Cecilie Lind op.

SIKKE ET HOLD 🙂

IMG_8956

Vi havde arrangeret at disse to virkelig, virkelig dygtige fyre fra NORI sushi kom og lavede lækker sushi til os. Jeg synes det er vildt blæret at de kom med det hele, og lavede det helt frisk og perfekt til os. Det smagte fantastisk, og vi spiste hvert et riskorn der var, med stor fornøjelse. Drengene åbner lige inden nytår deres eget sted i Ryesgade 63 på Østerbro. Jeg kan se på deres Instagram @nori_cph at der er 50% på nytårsbestillinger, og jeg vil bare i dén grad anbefale dem. De har i øvrigt begge lavet sushi på en af mine favorit sushi restauranter, så de er virkelig dygtige.

IMG_8866

Se lige de aaaawsome balloner. Vi havde pyntet hele kontoret med flotte balloner, også nede i mødelokalet hvor vi spiste – og som jeg glemte at tage billeder af.

IMG_8948

IMG_9068

IMG_8944

IMG_8942

IMG_8941

Lækre velkomsdrinks…

IMG_8937

Våde varer til en våd, våd aften…

IMG_8945

IMG_8952

Hvor heldig må man være. Skønne Annemette Voss havde lækre kager med til dessert. De smagte så godt, og var noget risalamande… Noget 🙂

IMG_8949

Ingen fest uden balloner fra Balloncervice.dk TAK fordi I altid gør jer så umage, det gør virkelig hele forskellen. Peter er den dygtigste “ballonmand” jeg kender, og han kommer altid med gode overraskelser når han leverer balloner til mig – jeg bliver så glad.

IMG_8961

Til hver blogger var der en lille overraskelse. Vi havde fået lavet chokolade med deres billeder på fra Choko Choko Yeahsom vi synes er en sjov og personlig lille hilsen. Her ser I bla. en af de nye bloggere Julie Zangenberg, som har fået en madblog hos Blogly.

IMG_8870

De ser meget mere blide og artige ud end de var – trust me! Her er der 80’er quiz med Dan Rachlin.

IMG_8959

Og for fanden… Ingen Blogly julefrokost uden en stripper. Altså det måtte vi jo ha’! Jeg kontaktede Joan Divine, og spurgte om hun kunne arrangere en stripper – og vipti så fik vi besøg af Stripper Daniel, som naturligvis var klædt ud som julemanden. I starten altså 😉

Jeg ved ikke hvem der har det værst i dag, mig der er hæs af at skrige, eller Laura der må være øm i hænderne af at klaske stripper Daniel i røven. Og skal da liiiige love for at Cana får taget billeder deromme, hahaha!!

Psssssst: SKYND jer ind på min snapchat og se hele aftenen! jeg hedder bare maschavang

IMG_8993

Fedtet, men et dejligt glas champagne med ægte guldstykker i. Naturligvis da. Vi drak enten rosé champagne, eller champagne med guld. Hvad ellers 😉 Det var Lovedrinks.dk der havde sammensat drikkevarene ud fra mit ønske, og vi vurderede at 26 flasker var nok til 13 piger (hvoraf 11 drak). Vi drak hver en dråbe + en flaske Gajol, massevis af coctails fra Nohrlund og velkomstdrinks af gin & tonic med lakrids og lime. Tørstige piger! Dan drak øl.

IMG_9009

IMG_9011

Festen fortsatte til kl. 3 og vi havde det simpelthen så sjovt. Det er virkelig alle tømmermændene værd i dag 🙂

IMG_9043

Og sådan ser kontoret ud i dag!! Godt jeg bestilte oprydning og rengørring på forhånd, pyha… Det havde mine tømmermænd aldrig klaret.

IMG_4427 (1)

Jeg kunne ikke beslutte om jeg skulle have den røde kjole på, eller det sorte. Men det blev altså ikke kjolen, da jeg bare ville hygge mig, og det gør jeg nu engang bedst i et par stramme læderleggins – som btw er sprit nye fra Lollys Laundry. Kjolen husker jeg desværre ikke hvor er fra, den er fra en dansk webshop som vist er lukket. 

IMG_8931

IMG_8932

ANNONCE

Næste indlæg

Grib chancen og vind Trollbeads øreringe