Der er tøsehvin på kontoret lige nu!

Hvem er den lækreste mand?

7byZU9E5_400x400Der er gået mand i den på kontoret. Vi sidder fire tøser, og der render håndværkere rundt hele tiden, OG i går så vi vist allesammen The Notebook i fjernsynet, som tilfældigvis kom efter vi havde set den video jeg linkede til i går. Der er dog ret stor uenighed… Eller bred smag, kan vi også kalde det, på kontoret. Mig, jeg er åbenbart utrolig kræsen når det gælder store stjerner. Måske er det bare fordi jeg ikke kan vælge. Jeg kan simpelthen kun finde to, som jeg synes er top-top-lækre.

Bradley Cooper og Charlie Hunnam. Bevares, George Clooney og David Becham kunne da også lave snigeren på mig, hvis det skulle være.

Hvem er på jeres liste over lækreste mænd i verden? Jeg tænker det bliver akavet hvis jeg skal lave en dansk, baseret på min egen smag… Så jeg holder mig beskedent til hele verden 😉

tumblr_l4wsyuE7mL1qzjiygo1_500

Royan Gosling er ellers slet ikke min type, men efter jeg så The Notebook igår, er han steget i graderne hos mig.

1B6F6FF7

Faktisk er David Becham lige blevet kåret til den mest sexede mand i verden… Altså jeg er da ikke HELT uenig..

sma-cover-a-435

Næste indlæg

Der er tøsehvin på kontoret lige nu!