Man tror det er løgn. Det er det ikke!

Det her glæder vi os til…!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg har, vel som alle andre, altid elsket julekalendre. Altså dem i tv. Det var en stor del af julen, som barn, at vente på et nyt afsnit hver dag. I år er første år hvor Hollie Nolia sådan rigtig kan være med til at jule – altså forstå det. Men jeg tror det er for tidligt for hende at se en julekalender hver aften, som hun skal følge med i. Det kan hun slet ikke. De varer alt for lang tid, og det er svært at time efter klokken hver dag. Hun er trods alt kun 3 år. Men det er der råd for…

Jeg kender nemlig den skønne Malene Qvist, der i år har lavet en online julekalender på MinBio.dk til de mindste, sammen med selveste Rasmus Klump. Vi var for nyligt inviteret til premiere på samarbejdet, men kunne desværre ikke komme. Hollie ville ellers ha’ elsket at møde Rasmus Klump, og jeg ville naturligvis gerne give Malene en krammer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I ”Rasmus Klumps julestue” bliver der hygget med sang, kreative klippe-klistre-aktiviteter, kagebagning og fjollerier fra to drillenisser. Julekalenderen kan ses hver dag på Nordisk Films børne-streamingtjeneste, Min Bio. Der er 24 afsnit af hver 7-10 min. varighed, og der er et nyt afsnit hver morgen fra kl. 6. Så kan man se julekalenderen lige når det passer en, om det er om morgenen, lige efter børnehave eller inden sengetid – og måske se afsnittet flere gange. Jeg kan lige se os sidde og hygge med det hver eftermiddag, det bliver så hyggeligt 🙂

Rasmus Klumps julestue starter mandag d. 1. december 2015 og kan ses på MinBio.dk.

I kan allerede nu gå ind og smugkigge på de to trailers.

A47K4967a

ANNONCE

Næste indlæg

Man tror det er løgn. Det er det ikke!