En pyntet værtindegave

Min modeuge…

IMG_1055IMG_1055

Modeuge er sgu så meget sagt. Det der med at fare rundt til arrangementer og shows, det gad jeg nu egentlig godt, men jeg kan simpelthen ikke få tid til det denne gang. Desuden har jeg ikke lige noget nyt fancy tøj, trænger også til at komme til frisøren, blive tannet, få ordnet negle osv… Og så kan det næsten være ligemeget. Ét arrangement havde jeg dog aftalt at tage til, sammen med min partner Lotus og hendes skønne lille datter. Det var i Forum, opdagede vi, da vi stod i Bella Centret. Flot! Så det blev til en hurtig tur rundt på messen, lige for at slå noget tid ihjel. Der var maaaange lækre sager!

IMG_1019

Jeg havde helt glemt hvordan det var at være ammende mor på tur. Da der var mennesker overalt, høj musik og få muligheder for at sidde ned i akten (ret svært at amme stående), spurgte vi om hun lige måtte sidde i en sofa i 5 min og ordne sagerne. Vi blev afvist, bevares… Men at henvise til at amme på et toilet! Af alle steder, så spiser man sgu da ikke på et toilet. Karma min pige, karma. En dag bliver du selv mor.

Se mig lige. I flade sandaler, håret i knold og prøver rigtig at se modesmart ud. Vist godt vi skulle videre til et møde. UD fra den messe Mascha!

IMG_1056

Halleluja… Vino og et godt møde, så bliver dagen ikke bedre.

IMG_1036

Næste indlæg

En pyntet værtindegave