Dét er kvalitetstid i Ørestaden

Jeg elsker at give gaver!

IMG_1223IMG_1223

Jeg er i gavehumør for tiden 🙂 Hollie Nolia er HELT vild med Doktor Mcstuffins (efter det med hånden), og jeg er med på bølgen. Jeg smuttede forbi Disney Store og fandt lidt blandet, som jeg dog selv måtte pakke det ind, fordi de ikke gør det i butikken. Pisse irriterende altså. Men hun blev så glad.

For det ikke skal være sådan at hun altid bare får, så har jeg de sidste par dage fortalt hende, at hun selv må købe noget for hendes egne penge. Hun har set en bestemt Mcstuffinsdukke der kan sige noget, og vil VIRKELIG gerne have den. Hun har en sparebøsse med mønter i, og den tager vi med over og køber den.

Hvordan gør I med gaver, forkælede unger og egne penge? Nu er hun ikke engang 3 år endnu, så det er nok lidt tidligt, men gider jo ikke have sådan et forkælet barn der ikke kender værdien af ting. Hun er jo allerede et ret priviligeret barn, men jeg vil simpelthen ikke ende op med et curlingbarn som ikke kan klare sig selv, eller har nykker. Er lidt nysgerrig på jeres erfaringer.

IMG_1222IMG_1233

Mormor er på besøg, og så falder der også lidt af. Det blev til en STOR gave, som vi sammen slæbte hjem. Bare det var en hel oplevelse for sådan en lille størrelse. Den er jo næsten større end hende 🙂

IMG_1181IMG_1190

Andreas har også fået en gave…

IMG_1088

Næste indlæg

Dét er kvalitetstid i Ørestaden