Velplejet feriehud

Øhhhh… HVAD sagde han!??

FullSizeRender 20FullSizeRender 20

Det er ikke fordi jeg ellers gengiver private samtaler med folk her, uden deres viden, men jeg er simpelthen NØDT til at fortælle jer hvad Rasmus Seebach sagde da vi talte om alder, under en hyggelig aften på ferien. Ville nok nærmere ønske jeg havde et billede af hans ansigtsudtryk 🙂

Ohhhhhh well, de damer. Bum bum bum, hvordan skal jeg breake det for jer. Altså jeg har åbenbart et helt forkert billede af hvor gamle andre er, for følte altså på ingen måde at jeg var alderspræsidenten i selskabet (Andreas var der ikke 😉 ), så da jeg nævnte at jeg snart bliver 36 år, så han (hele bordet, hvis jeg selv skal sige det) helt sjov ud i ansigtet og udbrød “WOW… Er du 36?!!!! Jeg troede du var…. 27”. Der vil jeg lige hilse og sige, at den kan jeg leve længe på. Jeg sad faktisk lige og godtede mig og sagde “naaaaarj, pjat med jer, jeg ser da slet slet ikke så ung ud”. Jo egentlig bare fordi jeg tænkte, at vi satme skulle tale om det LÆNGE endnu, og gerne lige nævne det med de 27 igen. Indtil…(!!!) han så sagde “Det er fordi du ingen rynker har. Men du har jo sikkert også fået lavet ALT muligt”.

Tak, så kan vi egentlig godt skifte emne alligevel!

🙂

Næste indlæg

Velplejet feriehud