Til Magic Mike XXL premiere!

Det lille event-team :)

IMG_6200IMG_6200

Jeg har ikke taget til så mange, eller faktisk slet ingen, af de bloggerarrangementer man bliver inviteret til som blogger. Jeg har simpelthen ikke tid. Men da jeg i løbet af ugen har haft besøg på kontoret af Itsfashionbaby.dk, som lokkede mig med, så har jeg nok fået lidt smag for det. Hollie Nolia nyder det, og der er ret dejligt at møde andre bloggere. Jeg er bare så bange for at virke arrogant, når jeg ikke kan genkende de andre bloggere. Jeg er så dårlig til at huske folk, og bliver så bange for at der er nogen jeg ikke kan huske. Hvad deres blogs hedder, de hedder og deres børn. Jeg synes hvert fald det er hyggeligt, og vil se om ikke jeg kan tage til nogle flere fremover 🙂

Blusen er fra N&Ø

IMG_6179

Én ballon pr. barn. Hmmmm…. Jeg vil også ha’ hans mor!!

IMG_6184

Næste indlæg

Til Magic Mike XXL premiere!