TOTAL KLAR!!

Gør din hud & krop strandklar

IMG_8811IMG_8811

Husker I at tage jeres olieshot? Er der nogen der ikke tager det? Så kommer i over knæet nu 😉

I skal nemlig til at igang, hvis I vil holde på den brune sommerkulør, gøre huden klar til solen, og smide hvad du bilder dig selv ind er en helt naturlig Kardashian-dansker-bootey.

Et dagligt MK olieshot kan nemlig hjælpe dig med at sørge for, at du får nok af de livsessentielle fedtsyrer. Dermed øger du din naturlige forbrænding, samtidigt med at du tilfører en vigtig ingrediens til kroppen, for at få et velfungerende hormonsystem. Hormoner påvirker alting i kroppen og det er netop kosten og hormonerne som er årsagen til at uheldigt fedt lagres dér hvor det lagres. Hvis du kombinerer dit olieshot med en sund kost, god søvn og den rette træning vil du derfor være i stand til at påvirke dit hormonsystem i den rigtige retning, og på dén måde få et sundt værktøj til at komme af med overflødigt underhudsfedt. Det bliver også lettere at se resultater af din træning.

Når vi bliver ældre, eller hvis vi er meget stressede, bliver kollagen- og elastinniveauerne mindre, og huden har derfor en tendens til at blive slap og bl.a. appelsinhud ses tydeligere. Talgkirtlerne bliver også mindre aktive med alderen, og huden bliver derfor mere tør og tynd, hvilket kan få appelsinhud til at se værre ud.

IMG_8816

Indtil ca. 25 års-alderen fornys hudcellerne ca. hver 15. – 30. dag, men efterhånden som vi bliver ældre tager det dobbelt så lang tid, omkring 60 dage. Alligevel fornyes huden hele tiden, og det er også derfor at det er én af de vigtigste faktorer at påvirke, hvis du virkelig vil se en forandring i dit udseende. Men forandringen skal starte indefra. Det kan et olieshot hjælpe dig med, fordi den er sprængfuld af antioxidanter og livsessentielle fedtsyrer, som er gode for både huden og vægten. De livsessentielle fedtsyrer hjælper nemlig kroppen med at øge fedtforbrændingen, og påskynder hele fornyelsesprocessen, således at huden og muskelcellerne fornyer sig i hurtigere takt.

Bl.a. sørger hybenkerneolie, aronia og sortkommenolie i dit daglige olieshot for, at din krop får de bedste anti-aging næringsstoffer.

Hvis du hver dag indtager et MK olieshot, vil du have lettere ved at rense gamle affaldsstoffer ud af kroppen under omlægning af din kost og motion, mindske væskeophobningen i kroppen, stabilisere blodsukkeret, samtidigt med forbrændingen øger og understøtter opbygning af nye hudceller. Jo, jo… Selv på kosmetologskolen for ca. 18 år siden, lærte jeg dette.

IMG_8818

Et MK olieshot indeholder også naturlige vitaminer, mineraler og bioflavonoider fra aronia, hyben og sortkommen, som alle på hver sin måde bidrager til at du optager olien bedre, og at dine celler tilføres den rette energi indefra – og så sørger de også for at din hud bliver mindre sart overfor solen fremover, og at farven holder længere når du først er blevet brun. Du kan også bruge olien på appelsinhud for at få større elasticitet i huden og mindske ardannelser, samtidig med du forlænger effekten af træning og kostomlægning på en naturlig måde. MK olien er nemlig naturligt rig på tretinoin og GLA som er et kendt naturligt anti-aging middel som hjælper med at genopbygge huden.

Optimal dosering hvis du vil være hurtigt sommerklar:

2 spsk. MK olie + 2 spsk. aronia før måltiderne 1-3 gange dagligt. Begynd langsomt og øg til optimal dosering. Jeg gør det lidt på slum, som på billederne her 🙂

Da jeg selv i årevis har taget disse olieshots, har jeg valgt selv at forhandle dem på min Maschavangshop.dk.

W olien købes HER
(Til kvinder over 20 år, samt ammende)

O olien købes HER
(Til ALLE andre, også gravide)

N aronia købes HER
(Den jeg selv bruger)

A aronia købes HER
(sødet med æble)

IMG_8821

 

Næste indlæg

TOTAL KLAR!!