DER ER SKET NOGET!!!!!

At mixe dyrt og billigt

IMG_3203IMG_3203

Søndag stod på en frokost med min veninde Marianne, inde på Kongens Nytorv. Det var ret uplanlagt, og fra jeg havde fået mit korpus skrabet af sofaen, og til jeg smuttede ud af døren, gik der nok 15 min. Det blev med uglet morgenhår og solbriller. Vi startede med at få et bord ude i solen, foran Fiat, men der sad to piger klods op ad os som begge røg. Det var simpelthen så klamt, så vi valgte at gå indenfor i skyggen, langt væk fra rygerne, på Grill Royal. Jeg har selv røget, men har aldrig kunne nyde det, hvis jeg generede nogen. Puha… Badder badder!!

Toppede naturligvis det uglede morgenhår, med lidt nye lækkerier 😉

Top H&M / Gamle jeans fra Zara / Solbriller H&M / Taske Gucci / Sko, husker ikke / Jakke Pierre Balmain / Rolex og blandede smykker.

IMG_3193IMG_3242IMG_3200IMG_3241

Just what I need…

IMG_3209

Næste indlæg

DER ER SKET NOGET!!!!!