Dyrker du meget sport?

Mine feriefavoritter

ferie1ferie1

Jeg tænkte at jeg lige ville vise nogle af mine feriefavoritter. Jeg har altid lidt forskelligt med og af forskellige mærker som I kan se 😉

Her et lille udvalg af, hvad jeg bruger til hår og hud. Hårprodukterne er rigtig gode for håret efter man har ligget i solen hele dagen og været i poolen flere gange. Jeg er jo ved at teste JUUCE, så udover Saltvandssprayen fra samme mærke, så har jeg taget denne leave-in hårkur med. I kan i øvrigt finde en rabatkode til JUUCE hårprodukter i dette indlæg 😉

Jeg har altså både shampoo, hårmasker og hårkure med og de giver alle fugt til håret. Derudover har jeg en Body Milk med fra Bodyshop og en body mist fra Decléor.

Så masser af fugt til mig, mit hår og min hud! Det er altså vigtigt i denne varme 🙂

Næste indlæg

Dyrker du meget sport?