Minibaren på hotellet...

Dyrker du meget sport?

IMG_1228IMG_1228

Jeg får en del spørgsmål om de produkter jeg har på Maschavangshop.dk, hvor jeg bla. forhandler produkterne fra LinusPro. Da jeg gik på uddannelse som kostvejleder og personlig træner, lærte jeg rigtig meget om netop dette her, men jeg er så dårlig til at huske det og fortælle det videre. Så jeg fik en jeg kender til at videreformidle det til jer. Måske det også er god viden til jeres kærester, så kan I hvert fald lige vise dem det her 🙂

hydro

Køb HYDROPRO lemon her / HYDROPRO orange her
 
 

LinusPro HYDROPRO er baseret på Lacprodan® Hydro.365, hvilket er en patenteret valleproteinisolat-hydrolysat.

Dette lyder meget kompliceret, men det betyder kort sagt, at det er den reneste type protein der findes. Valleprotein er udvundet fra mælk og isolat betyder, at proteinindholdet er det højest mulige. Dvs. oppe i mod 90% protein. Hydrolysering er en proces, hvor pulveret forarbejdes, hvilket fremmer egenskaberne i proteinet markant. Lacprodan® Hydro.365 forarbejdes gennem en proces, som delvist nedbryder proteinstrukturerne i proteinet. Dette betyder, at proteinen er pre-digested, eller for fordøjet og dette øger optagelseshastigheden væsentligt.

Altså kan  HydroPro optages i kroppen under træning, hvilket ikke kan lade sig gøre med standard proteinprodukter, da kroppen sætter fordøjelsen ”på pause” under motion.

Fordelene ved HydroPro er bla.

  • Hurtig BCAA-optagelse (Branched Chain Amino Acids), hvilket er noget af det vigtigste i forhold til at restituere nedbrudte muskler. Under hård motion bruges der op imod 25% mere BCAA end normalt.
    Optages i kroppen på under 20 minutter, hvilket betyder fuld udbytte af proteinindtagelsen.
  • Fuld restitution af musklerne efter 6 timer, fremfor flere dage med standard proteinpulver.
  • Nedsætter muskelømhed dagene efter træning
  • get og omgående insulinrespons. En høj koncentration af insulin efter træning er vigtigt i forhold opbygge og styrke kroppens muskler.
  • Optimalt miljø for genoprettelse af glykogenniveauet i musklerne. Når glykogen niveauet holdes oppe i kroppen kan man yde mere under sin træning, da glykogen er musklernes go-to energi depot, når man dyrker sport og motion.

 

Alt dette gør HydroPro til det mest optimale produkt for folk, der træner 4-5 gange om ugen.

 

Næste indlæg

Minibaren på hotellet...