Hej Hej :)

Vil lige dele dette, fra en læser

thankyousomuch

thankyousomuch

Hej Mascha 🙂

Tusind tak for at have introduceret mig til den lækre MK Olie og Aronia Juice. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for min krop. Jeg har i lige så mange år tilbage jeg kan huske døjet med meget tør hud og eksem, og prøvet et utal af cremer uden at de egentlig har fugtet optimalt. Det problem er nu løst allerede efter få dage hvor jeg har taget et olieshot to gange om dagen. Det er næsten ikke til at tro på. Det er en fornøjelse at vågne om morgenen uden at huden i ansigtet er stram på grund af tørhed. Og mit eksem er blevet så pænt. Selv min mand kan se resultaterne allerede nu 😉 

Nu kan jeg næsten ikke vente med at se hvad der ellers sker af forbedringer i min krop. For også min trang til sukker er blevet betragteligt mindre – det er SÅ skønt at kunne købe en vand i stedet for den sædvanlige Cola på tanken 😉 

Jeg må jo ærligt indrømme at jeg var temmelig skeptisk over for virkningen af olien, nu hvor alt andet gennem årene ikke har virket på mig. Men det er i hvert fald ændret nu. Jeg kan ikke takke dig nok. Men tusind tusind tusind tak for at have overbevist mig om at jeg skulle være med på “sundheds-bølgen” 🙂 

Mange knus fra en trofast følger, 

Malou <3 

I KAN FINDE PRODUKTERNE HER OG HER

Næste indlæg

Hej Hej :)