Proteinopskrift: Smoothie med pistacie

Kom i form, NU Mascha!!

IMG_0929IMG_0929

Kampen er gået ind! Vi rejser på ferie d. 28 marts, og jeg vil gerne se knap så blød ud i min bikini. Min veninde Marianne, og hendes kæreste, er også i Thailand på samme tid, og vi har en uofficiel kamp kørende, om at komme bedst i bikini-form. Det starter som regel med at sende billeder af suns morgenmad til hinanden, og jo senere på dagen det bliver, jo mere usunde bliver vi… Det er så ynkeligt. Vi har rygrad som en vingummibamse 🙁

I går var jeg så til EMS træning, og i dag trænede jeg MEGET intensivt med Cecilie Lind i 30 min. Det var så jeg nærmest kravlede tilbage på kontoret, og måtte sidde stille, fordi jeg troede jeg skulle kaste op – hun er en strid satan! 😉

IMG_0930 IMG_0931

Puuuuuuha….!!!

IMG_0922

Næste indlæg

Proteinopskrift: Smoothie med pistacie