Når jeg får hus og au-pair

Første rigtige fastelavn :)

IMG_9746IMG_9746

Det er første år hvor Hollie Nolia sådan rigtig oplever fastelavn. Vi var bestemt også med på legen sidste år, men det forstod hun jo ikke rigtig. Hun har selv valgt at hun vil være prinsesse (thank god hun ikke valgte at være ko, haha). Vi tog til Kirketerp, da vi var i jylland, hvor jeg hele min barndom har været til fastelavnsfest. Hun nød det! Hun er aldrig genert eller tilbageholden, hun tonser bare rundt, løber, leger og har en fest. Det er så dejligt at se. Mormor, morfar og Andreas var også med. Hun ser meget stille og uskyldig ud – det er langt fra virkeligheden 🙂

IMG_9789 IMG_9750  IMG_9768

   

7 kommentarer

 • Mie Krogh hsugaard

  Hejsa
  Ja det var en hyggelig eftermiddag og jeg skal da lige love for at de kære børn ( og mormor ) fik løbet noget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  I har nogle gode gener i jeres familie og er gode til at passe godt på jer selv, vauu din mor ser dejlig ud, jeg håber hun læser dette, ellers sig det til hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Lindvig

  Vil bare sige at jeg sys du er meget sej…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser hun dejlig ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hun smelter mit hjerte hver gang jeg læser et opslag! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Din mor er satme skarp!!! Hun er da super super flot…hvor gammel er hun? Hun ser altid glad ug stolt ud på billederne med dig og Nolia…
  Men din far…..er han lidt en “tør kiks”:):) Er han mand af få ord og syntes i bund og grund at alt det “kendte” noget du laver er lidt noget sjow nøj?:);)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Når jeg får hus og au-pair