Direkte fra E45...

Backstage på touren

IMG_8744IMG_8744

Denne weekend er jeg med i jylland. Igår havde Andreas show i Horsens, og idag er det to shows i Hjørring. Jeg ville egentlig ha’ hygget sammen med Hollie Nolia hjemme hos mine forældre, men da vi lige kom forbi for at smide mig af, var det en noget betuttet datter og mormor der kiggede ud af vinduet. De ville vist bare gerne hygge alene, haha 🙂 Sikkert noget med at blive forkælet, være længe oppe og overdynges af sukker og kærlighed. Så jeg tog bare med Andreas og crew videre til Hjørring, hvor jeg får tiden til at gå backstage.

I kan købe billetter HER. Shows’ene er ret udsolgte, men der er ekstra shows i hele landet. Dog kun få billetter på dem også, så man skal nok være lidt hurtig.

Jeg elsker at se lydprøver. Synes det lyder så godt når han spiller. Der er en del musik med i showet også, og især når han spiller Kim Larsen, bliver jeg helt vild.  Når jeg hører musik diverse steder, passer jeg altid på ift. mine ører. Musikken skal ikke været ret høj før det går galt. Umiddelbart ikke noget jeg er stolt over. Jeg mener… Kim Larsen??! Den havde jeg ikke selv set komme. Altså som i, at jeg synes han er en total frækkert.

IMG_8755

Dagens rider, og så lige + en flaske rosé, kaffe, mad og wifi, så er trunten her glad. Vi bliver iøvrigt kaldt June og Peter Belli 🙂 🙂 🙂

IMG_8759

Næste indlæg

Direkte fra E45...