Hollie Nolia's pinke jul

Velkommen til Hollienolia.dk

ascha-95-flattenascha-95-flatten

HURRAAAA så er vi flyvende!!! Som I måske har bemærket ude i siden på bloggen, står der at Hollie’s shop snart åbner, og det er altså NU 🙂

Siden hedder Hollienolia.dk

Det er Hollie Nolia’s egen shop, med eksklusive varer, som vi selv er vilde med og bruger. Det er varer du ikke finder mange andre steder i Danmark. Det er søde og flotte varer af god kvalitet, fremstillet og godkendt i EU, så I sikkert kan bruge det til jeres børn, uden at være bange for giftigt stads. Og så er det altså nogle virkelig fine designs, couture-sutter og gaveæsker til rigtig gode priser!

balloons06

Jeg vil meget gerne vise og fortælle meget mere om produkterne hen ad vejen, lige nu vil jeg bare byde jer velkommen til Hollienolia.dk, og lade jer selv bedømme vores udvalg.

Det er vel heller ikke for tidligt, at blive “selvstændig” som 2 årig!? 😉

ascha-138-flatten

Jeg ved godt at jeg ikke behøver indvillige jer i dette her, men jeg plejer jo at spille med åbne kort, da det fungerer bare bedst for mig. Og vi kender da efterhånden hinanden ret godt, ik. Jeg har det sådan, at jeg ønsker ikke at tjene penge på min egen datter, så når Hollie er en del af noget, så går det til hendes egen opsparing. Det er min måde, at hjælpe min datter godt fra start på. Jeg synes det her er et virkelig spændende projekt, som er lavet med stor ildsjæl og kærlighed – håber I vil tage godt imod det 🙂

balloons06

 FOTO: Christoffer Håkansson

 

 

 

Næste indlæg

Hollie Nolia's pinke jul