40% eksklusiv rabat!!!

Rød løber: Tv2 galla i operaen

tv2

tv2               
 Foto: Camilla Rønde/TV2
 

I forgårs var vi i operaen til Tv2’s store nytårsshow. Det er efterhånden sjældent vi kommer ud på den måde. Hver uge er det invitationer til filmpremierer, galla eller noget andet spændende, men det kan bare ikke lade sig gøre at finde tiden til det, desværre. Men lige denne aften, kunne vi luske os ud. Det var egentlig mest fordi jeg gerne ville i en fin kjole 🙂 Jeg fandt den i jylland, da jeg skulle prøve kjoler til en fotoserie. Da denne ikke blev brugt alligevel, nuppede jeg den selv. Den er fra TP-Kjoler, som har de vildeste kjoler. Jeg tog mine egne GLAM Tattoos på begge arme (godt jule/nytårs tip), som gav en anderledes effekt, og som jeg fik så fin ros for. Så bliver man jo glad 🙂

De fåes på min egen shop her.

8054246-ret-der-gik-p-tv2
Foto: David Leth Williams/BT
 

Om morgenen (HN er vågnet mellem 4 og 5 i tre dage nu, gaaaab!) kom jeg til at kigge på mine negle som var langt ude i en sos’er. Havde slet ikke tænkt på det var om aftenen vi skulle afsted. Jeg er sådan en der finder ud af hvad jeg skal have på 30 min inden jeg skal ud af døren – panikken er garanteret med 100% hver gang! Min søde nabo-negledame Cira Nails lavede tricks med tiden og klemte mig ind. Det er vist ikke første gang.

IMG_7473 IMG_7477

Vi sad næsten midt på scenen – sådan føltes det hvert fald. Det var sådan et fint show, med rørende historier og god underholdning. Mener det bliver vist på Tv2 d. 29. dec.

IMG_7482 IMG_7486

Da vi kom hjem ved 23-tiden havde den lille baryler en fest med farmor, som passede og hyggede 🙂 Jeg ville lige have Andreas til at snuppe et par billeder af kjolen, men det var ikke helt muligt, uden en vis dame på armen.

IMG_7488 IMG_7491 IMG_7498

Næste indlæg

40% eksklusiv rabat!!!