Julehygge i sofaen

I ventetid og kærlighed, gælder alle kneb ;)

IMG_7892IMG_7892

Lille dame på job 🙂 Da vi for nyligt fik taget billeder til Hollie Nolia’s egen shop, var det med en del ventetid for sådan en lille baryler. Der skulle findes tips og tricks frem, og det bestod i slikkepind, pebernødder og Viaplay. Det har helt ærligt taget mig lidt tid at komme ordentlig ind i brugen af den iPad, men tøsen er VILD med den. Det er jo ret nemt når vi er hjemme hvor vi har net, men da vi tager meget rundt i landet, ender vi ofte på motorveje, færger, backstage eller som her, i et studie uden net – og så har vi balladen!!

Jeg kunne ikke forstå at jeg ikke havde net på min tlf i en uge, som gav en hel del problemer. Men så var det fordi min data var brugt på (datadeling) at se film i bilen på iPad’en. Ikke så smart! Men det har så resulteret i, at jeg satte mig ind i at downloade film og serier fra Viaplay, så det hele tiden ligger klar, uden vi behøver net. Det er vi mildest talt ret glade for!

Du kan selv starte din egen gratis måned her.

IMG_7893 IMG_7894 IMG_7897

 

Jeg hentede app’en på iPad’en, gik op i venstre hjørne, valgte indstillinger, hvor jeg slog ‘kun downloads’ til. Så viser den alt det jeg kan downloade, og så klikker jeg bare – vupti. Der er et stort udvalg til børn, som jo har stor betydning for os. Nu henter vi noget Disney jul ned til turen til jylland lige om lidt. Så er der ro på bagsædet 😉 Ja, den er meget fedtet, I know…

IMG_7435

Indlægget er lavet i samarbejde med Viaplay.

 

Næste indlæg

Julehygge i sofaen