Impulskøb: Upsedasse...

Premiere: Andreas Bo, Original

IMG_6967IMG_6967

Der var meget stille på bloggen igår, men det var jo fordi Andreas havde premiere på det nye show Original. UHA hvor har jeg været spændt!! Det er jo det vores hverdag i lang tid har drejet sig om, og igår skulle folk så se det. Jeg syntes det var enormt nervepirrende, og havde helt ondt i maven over det… Samtidig med, jeg havde kæmpe tøjkrise!

Showet gik rigtig, rigtig godt. Andreas står jo ikke “bare” på en scene og fortæller jokes. Han har forproduceret en hel del materiale i form af massevis af parodier, da man jo ikke kan nå at klæde sig ud på den måde på scenen. Så kan man lide hans parodier, så er der mange af dem med 🙂 Derudover er der ret meget musik med, personlige fortællinger og publikummer der skal bestemme via en knap, hvem han skal parodiere og hvornår. På den måde bliver det nyt hver aften, og noget han står og improviserer. Nåhhh ja… Så er der også en lille video med mig (!!) 🙂

Det var første gang jeg så det færdige show. Jeg har løbende hørt jokes og set videoklip, og det kan altså godt være lidt farligt ikke at kunne se sammenhængen i det. Ofte har jeg set huset i Hellerup forvandle sig til en lejlighed i Ballerup, og forberedt mig på hjemmelavede julegaver. Inviterede da også veninder som blev instrueret i at klappe. UANSET HVAD, så KLAPPER I!!! Det gjorde hele salen så helt af sig selv, til håndfladerne var ømme 😉

Jeg er ved at revne af stolthed, og jeg håber I vil tage ind og se ham, for I får virkelig en oplevelse. Det er i den grad et SHOW man får, som der ikke er andre der laver. Det er unikt, sjovt og originalt… Han er fandme genial! Det kan godt være han er min kæreste, men jeg er sikker på I vil give mig ret, hvis I ser det.

Billetter kan købes HER. Bemærk at der allerede nu, kun er få pladser mange steder!

IMG_6964IMG_6968 IMG_6970

Backstage på Bremen inden det gik løs. I skal nok få mit outfit senere.

IMG_6974

 

 

Næste indlæg

Impulskøb: Upsedasse...